18 Januari 2012

Rabu tanpa kata. #10

Never regret anything that has happened in your life, it cannot be changed, undone or forgotten so take it as a lesson learned and move on.
=)



8 ulasan:

  1. Comelnyer, sama je gaya :)


    p/s : kalau sudi vote MJ kat contest FB ye, TQ :)
    https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

    BalasPadam
  2. meh elin nak kata..

    tak terkata!!! kalian mmg comel!......

    BalasPadam
  3. Elin:
    Maceh dear. Comel dan bam2 gitu.

    BalasPadam
  4. alololo. gaya sebijik tuee!
    kak, nak tanye, berat raneeya penah tak turun? batrisya turun sket lah. Nape ntah! Nurse tu ckp nak ringankan punggung sebab nak start merangkak. hmm.

    BalasPadam
  5. Balkis:

    Alhamdulillah, tak pernah turun lagi. Berat dia menaik je, tapi sesiket.

    Sokong kata Dr. tu sebab orang tua2 pun cakap, kalau berat baby turun means diorang nak ringankan badan bagi senang buat keje (merangkak)

    BalasPadam
  6. sweetnya anak beranak ni...

    BalasPadam
  7. sama comel ibu dan baby :)
    Jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com

    BalasPadam