06 Januari 2012

Jom perati!


Feeling-feeling ferantin baru yang nervous tunggu nak akad nikah.
Haha.
Mentang-mentang nak tambah lagi sorang, kan main lagi, terus feeling pengantin dah.

Eh, tengok gambar i tu betul-betul. Perati tau.



Then tengok gambar kedua ni pula.

Ni Shima. Wife kepada sepupu I, Eddy. Dia ni kerja sekuriti seketeri juga macam I. Shima ni pandai make-up tau. I suka tengok dia make-up tang mata. Cantik je bila tengok.

Sila perati.


Next, gambar ketiga.
Perempuan tu wife kepada sepupu I, Along Feruz. Nama dia Zuraida. Tapi panggil Kak Put. Maaflah letak gambar dia yang tak bermekap sebab puas i cari gambar yang bermekap tak jumpa pula.

Kak Put?
Kelakar kan nama panggillan dia. Mula-mula dulu, I bajet dia suka kentut, sebab tu orang panggil dia Put.
Put Put Prootttt.
Haha. Tapi sebenarnya tak pun. Put tu memang nama panggilan manja dia. Shortform untuk PUTeri kot. =p

Tengok muka perempuan tu. Jangan lupa perati tau.


Lastly, gambar keempat.
Nama dia ni Yana. Bakal isteri sepupu I, Syamsul. Diorang baru bertunang 17 Disember tuari. Diorang ni kawan dah lama dah. Lebih kurang 6 7 tahun juga lah. Alhamdulillah, baru sekarang ni ada rezeki dapat bertunang.

Jangan lupa, perati muka dia.

Ok, dah perati semua?
Dah perati betul-betul?

Nak tau kenapa I suruh perati?



Sebabnya,
Dalam setiap majlis diorang tu,
Mesti akan keluar ayat daripada mulut makcik-makcik I,

"Eh, muka sama macam kau lah Kak Long."

Haha.

Tang mana yang sama pun tatau lah hai.



4 ulasan:

  1. Apa yg samanya kak -__-"

    -gajahputih

    BalasPadam
  2. ko da nk tambah lg sorang ke ain? =)

    BalasPadam
  3. shape muka kot kak!
    tapi ko tetap maintain vouge.
    kak, ko takde Fb ke? haishh!

    BalasPadam