07 Disember 2011

When Mummy is not around!


Psssst pssst bantal bucuk kepam! Mummy takda. Jom kita panjat katil ni nak?


Huarghh, susah lah bantal bucuk kepam nak panjat katil ni. Takpe, saya panjat dulu, bantal bucuk kepam tinggal jap ye.


Ok oooo, dah hampir nak berjaya, kantoi lah pula! Habis lah kita bantal bucuk kepam.


Adoiiyaiii, misi memanjat tak berjaya. Kena kuti dengan Mummy lak. Tak pe, next time saya usaha lagi. Hehe.

Tata semua.

Saya yang suka panjat katil saya,
Iman Raneeya =)



7 ulasan:

  1. ala shomeynyer awak...meh nak cium sket...mmmmuuuaahhh=D

    BalasPadam
  2. Auntie Noora,
    =)
    Muahhh muahh kat auntie juga.

    BalasPadam
  3. alalaaalala omelnyee dia.... bila laa dpt jmpa neeya ni.... n bila laa amil dh dpt adik ni...huwaaa ibu nk baby... :(

    BalasPadam
  4. awak makin lasak yer.. lepas tu suka buat muka comel depan auntie zana kan??

    BalasPadam
  5. Ahahahaha comel gila!
    You buat I gelak! :D

    BalasPadam
  6. Auntie Feeza,
    Nanti kahwin auntie ila kita jumpa ya. Mummy suruh auntie usaha lagi sampai dapat baby. =p


    Auntie Zana,
    =)Kita suka lasak-lasak.


    Auntie Hanna,
    Tq auntie. =)

    BalasPadam
  7. alahaaiii muke semakin hari semakin comel lah kamu nih.x per lain kali kamu try lagi k...pasti berjaya...muaaahh!!

    BalasPadam