30 November 2011

Pengantin cantik mak aiiii!!


Last week pergi majlis perkahwinan kawan departmen lama dulu.
Majlis start pukul 12.00 tapi I datang pukul 11.00. Boleh?
Haha. Suka hati main redah je. Bila dah main redah tu, haruslah tulis kat page depan sekali kan, bagi tahu orang dan pengantin yang, i orang 1st sampai. =p


Pengantin cantik?
Eh, ni bukan. Ni bakal pengantin baru nak up tapi jodoh tak jumpa lagi. =p
Saje bagi anak enterprem sambil skodeng-skodeng bakal bofren kat blog mummy dia.


Ni plak?
Haha. Ni pengantin of the year kan kak yanee kan? Tapi pengantin basi lah sebab dia jadi pengantin of the year tahun 2010 tuari *kenyit mata kat kak yanee. Gelaran tu Kak Yanee yang bagi ea, bukan I yang sesaje nak letak. =p

Eh, weols guna khidmat MUA yang sama tau. =)


Yang sebenarnya, ini lah yang pengantin cantik makkk aii seperti yang ditulis kat tajuk posting ni. =)
Cantik sangat kan?
Orang, kalau jarang mekap ni, sekali di mekap, memang terus transform jadi cantik meletop tak hingat kan?


Letak lagi gambar ni, tapi bukan gambar yang sama tau. Ada beza gambar kat atas dengan gambar ni. Kalau terer, try lah cari.


Nak cakap lagi perkataan ni, cantikkkkkkkkknya dia!


Pengantin cantik senyum kemam. Rasa macam nak bagi penampor je kat pengantin ni sebab geram tengok dia tak reti nak senyum betul-betul. =p


Bunting pengantin yang di design oleh suami pengantin. Comel lah!


Ni pelamin sanding pengantin. Purple pink sweet sweet gituu.

Gambar sanding?

Alah, tak sempat nak tunggu dia bersanding. Kata dah sampai awal kan. Di tambah pulak dengan Iman Raneeya yang dah terlentok-lentok penat melayan mummy dia yang asik menepek kat bilik pengantin, terus pukul 12.30 lari balik.

Apapun,
sempat lah pergi tengok-tengok gambor pengantin cantik ni kat FB dia.
Meh nak tunjuk sikit.


Outdoor shooting. I heart this!


Outdoor lagi. Nice picture.


Ha, ni lah muka suami dia, Kazaa.
Maaf lah ye, akak tak sempat nak tunggu ko sambil wish apa yang patut kazaa. Tapi akak dah salam peluk kocha dah dan sokseksoksek kat dia. Apapun, tolonglah jaga si Kocha tu elok-elok ya dan semoga kamu berdua berbahagia hingga ke syurga hendaknya. Amin.

Psst Kazaa, Azreen cakap nama ko best. Qadzar apetah. Tak ingat. Nak refer kat kad kahwin, kad tu si Iman Raneeya dah renyuk-renyuk. =p


Lastly, pelamin nikah dia yang sangat lah comel dan cantik. Geram je tengok rasa macam nak makan epal kat belakang tu. Haha.

Maklumat tentang majlis:

Majlis Perkahwinan Kocha & Kazaa
Tarikh: 27 November 2011 (Ahad) pada tarikh ni juga Iman Raneeya genap 7 bulan. =)
Tempat: Saujana Impian, Kajang
Mua: Readzul


9 ulasan:

  1. hadoihhh semualah comey!
    dr budak kecik,
    ke pengntin lama tu :p
    ke pengntin baru ni,
    pelamin pepel pink
    pelamin nikah
    semua2 comey, wallahhhh tibe2 je trase nk kawen smule ni T_____T

    BalasPadam
  2. awww thanks kak. terharu i. tapi bab nk bg penampar tu amboi haha. nk buat cmne tak pandai senyum nmpk gigi hahah. thanks sudi dtg. ingat datang lambat huhu.

    -kocha

    BalasPadam
  3. gojes sesangatttt pelamin dia...

    BalasPadam
  4. Na,
    Samalah. Tengok semua yang cantik dan comel tu, tiba-tiba rasa nak sanding lagi. =p


    Kocha,
    Haha, dah sekali jalan kan, teruslah singgah.

    Alah, nak tampar tu sbb nak bagi ko senyum lebau. Ark ark ark. Dah redeem ke belum? =p


    Dillah,
    Yep,mmg sgt gojes.

    BalasPadam
  5. cantik!!! pelamin cantik!! pengantin cantik!!

    pengantin lama pun cantik.. hihihihi

    BalasPadam
  6. semua cantik...si comel tuh lagi cantikkk lagi2 ada sepit tuh..

    :)

    bila tgk org kawin mesti teringt zaman kite kan..'knplahh masa aku kawin x terpk nk buat mcm nih'...:)

    BalasPadam
  7. hahaha. betul2, mmg gelaran itu dr ai. "kenyit mata gak"... mgu ni ai nk pegi kat rumah perantin lelaki, nk balas dendam sbb tak dpt nk pegi belah kocha. harap2 tidak semput dan sihat walafiat. amin....

    BalasPadam
  8. suke2 sentuhan readzul ni...dlu ade gak skodeng2 readzul

    BalasPadam
  9. Zana,
    Hehe. Maceh Zana.


    Elin,
    Haha. Si Comel tu pun bakal pengantin, tapi lambat lagi lah.


    Tyneedy,
    =)
    Jgn lupa hapload gambo kak.


    Luvlikethis,
    =) Yep, sentuhan dia mmg selalu menjadi dan cantik.

    BalasPadam