17 Oktober 2011

3 tahun kita.


Tamat sudah 3 tahun.
November 2008 - Oktober 2011.

Ingat lagi kelas pertama kita?
Saat pertama kali bertentang mata?
Haha.

Ingat lagi kenangan kita?

Bergaduh waktu buat projek, bersengkang mata di latar siswa menyiapkan assignments yang selalunya siap last minit, share nota untuk exam, melepak di maulana, jamek dan pakya untuk lunch, gosipings, berfb bila boring dengar lecture dalam kelas, nangis nak buat presentation, menunjukkan skill masak time sesi potluck, yang nak berhenti tapi sampai habis tak jadi berhenti, menggedik gambo, shoot video bagai nak rak kat Vietnam tapi audio takde =p, sesi lawatan dan, bermacam-macamlah lagi lah perkara yang sentiasa di lakukan bersama.

=,)

Alhamdulillah,
Kini, semuanya dah selesai.
Cerita tentang belajar sudah tamat.

Selepas ini,
masing-masing akan membawa arah tuju sendiri.

Tiada lagi dah kelas di hujung minggu ye kawan-kawan. Jangan ngigau datang kelas pulak ye!

Kenangan dan pengalaman bersama ini pasti akan menjadi kenangan terindah dan sangat berharga untuk kita.
Kepada semua, terima kasih atas segala nasihat, bantuan, kerjasama dan tunjuk ajar sepanjang kita bersama. Semoga semuanya sukses dalam kerjaya selepas ini.

Dah, dah, jgn sedih atas perpisahan.
Lumrah hidup, setiap pertemuan ada perpisahan.
Ehem-ehem,
Jom, kita update CV!
=p

7 ulasan:

  1. bila ingat balik zaman study, mesti rindu.. tp bkn rindu nak buat assignment & jawab exam la.. hihihi

    BalasPadam
  2. olorrr cumeyyyy....

    p/s: saya pun update CV.. hmmm.. tapi bukan tambah bidang la.. tapi sbb nak carik keje baru.. ahahahh

    BalasPadam
  3. Zana:
    Zaman huhahuha yg paling dirindui. haha.

    BalasPadam
  4. Leonora:
    Hamboi..., update CV.

    Eh, gud luck tau. =)

    BalasPadam
  5. eheh.. time kasih.. sungguh2 ni nak cari kije lain.. kalo berjaya.. akan diwar2kan di blog.. ekekkeke

    BalasPadam
  6. tetiba teringat zaman study dulu..
    haaiss..mengimbau sungguh..

    lepas nih mesti nak study balik.percaya lah...... ;)

    BalasPadam
  7. elin:
    hehe.
    berehat dulu kot. sambungnya, nanti kita fikir-fikirkan.

    BalasPadam