11 September 2011

Syawal terakhir bersama mereka.

Syawal kali ini adalah Syawal yang terakhir ai dan classmates dapat beramas-mesra together2 kerana pertengah Oktober ini, Insya-Allah perjuangan kami menuntut ilmu akan berakhir. Moga semuanya berjaya with flying colors lah ye. Lepas ni, no more asaimens dan takde lagi sakit kepala otak nak bace nota tok exams lah. Wahhhh, merdeka mak nak! =)

Oleh itu, sempena meraikan Syawal dan perpisahan yang bakal menjelma, kami telah mengadakan jamuan kecil-kecilan secara potluck sesame weols dengan tema Meriahnya Raya. =p

Weols bersama makanan dan pensyarah (baju kuning) paling cuns =)


Perkahwinan terpaksa ~ Lakonan sebabak dlm kelas. Haha. *sempaaaaat!



Bab bergambar kami memang sentiasa menang!




Oh, kantoi mengkaver diri time gelak lalu disnap oleh Cik Photog!



=) Tudung raya Hana Tajima tak jadi lalu belasah je lilit.



Bergambar bersama Pensyarah paling best. Time dia mengajor sanggup tahan kencing sebab tanak miss dia punya lecture. Huhu, gonna miss your lecture lah Dr!.


Bergambar ala-ala salam perantauan kat Indonesia.


Abg pejai said: Aksi bebas please! Dan, hasilnya adalah gambar di atas. Memang bebassss sangat pun kan? *Ai berjaya buat gaya peace bajet comel ala kPop.



Sesi bermaafan dengan pensyarah.


Hot mummies: Mummy Iman Raneeya, Ibu Amil Akashah dan Amma Amelia Azmira.


Kami tak cantik, tapi kami gojes. Sila jangan jeles ye.


Last but not least, gambo dekat bajet kurus untuk tatapan orang yang suka curi bace blog ai. =)
Ila said tentang gambar ni: Akak macam orang jepun yg baru masuk islam. Haha.






















Nota lipscumel:

1. Even happy study dah nak tamat, tapi kesedihan nak berpisah dah mula terasa. Haishh, kenapa setiap pertemuan perlu ada perpisahan?

2. Selamat ulang tahun kelahiran kepada Shithah (7 Sept) & Nazrul (11 Sept). =)

3. Ade ke kate ai pakai botox. Haishh, takdo maknonyo. Dari pakai botox, elok ai guna duit tu beli pampers Iman Raneeya lah.

4. Yey! Ai dah tau cemane nak boh gambo besar gedabak seperti di atas. *haha. delay!

5 ulasan:

  1. kenapa gambar ko sekejap besar sekejap kecik nok??

    BalasPadam
  2. wahida:
    saje. sebab sedang bereksperimentasi. =p

    BalasPadam
  3. botox?? hehehehe


    meriah nampaknya. riang ria di hari raya gituuu :D

    BalasPadam
  4. cik epal:

    eh eh, cik epal lah.

    weols mmg meriah sokmo. =)

    -dakpink-

    BalasPadam