15 Julai 2011

Selamat Pengantin Baru Ikin!


Dia adalah adik nombor dua.
Dari kecik, adik-beradik kalau tak bergaduh, memang bukan adik beradik lah!
Pernah aku tarik rambut dia heret keluar bilik sebab bergaduh, pernah bermasam muka sebab merajuk dan macam-macam lagilah.
Tapi, air kan dicincang takkan putus. Macam tu jugalah adik beradik. Gaduhlah macam mana pun, lepas tu akan gelak, duduk makan tido bersama balik macam xde pape. Gaduh takkan lama. Tu dalam gambar tu aku ye, sedang susun dulang hantaran. *nak jugakkk bagitauu


Seriesly, time dia nikah aritu, aku tak terasa sebak apa pun sebab baru nak jenguk-jenguk, si kecik dah ter ek ek. Beraklah, nak susulah. Haishh Raneeya oi! Tak dapat nak duduk dekat dengan dia dan tengok dia menikah. Dah ada beg tangan kan, mana boleh nak ngadap lama-lama majlis nikahnya.


Tapi time tengok dia bersanding aritu, ada rasa sebak datang melanda. Tapi tahan je lah. Sebab aku baru tersedar dia dah jadi milik Faizal sepenuhnya. Bukan anak manja abah ibu lagi. Bukan adik yang aku boleh suruh-suruh sesuka hati lagi dah. Lepas ni semuanya perlu diminta izin dari suaminya. Hmmmm. Diam tak diam, dah jadi isteri orang ko Ikin oiii.
=)


Apapun, selamat menempuh alam baru buat adikku, geng sepergaduhan, geng sepermainan, geng kongsi bilik, geng kongsi baju, geng sepergosipan dan geng dalam segalanyalah: Nurasyikin Abu Samah. Semoga sabar dan tabah menghadapi satu lagi fasa baru dalam kehidupan. Semoga jadi isteri yg solehah untuk Faizal dan semoga dapat memberi cucu yang ramai kepada keluarga kita. Hahaha. *ehhhh, gambar ai pegang perut. nak bagitau no 2 coming soon ke tu? ark ark ark. =p

Pssstt, ko cantik hokey time jadi pengantin walaupun telah hangen dengan mak handam pada awalnya!
=)

pixas kredit to: OP ikin & Ainorida.


5 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. ko, tunggu time ko kawen nnt lah. =p

    BalasPadam
  3. amy pun comey jugak hari tu..hehehe~

    selamat pengantin baru kikin..welcome to the club!

    BalasPadam
  4. Bitter Sweet:
    Haha. Tu ayat nak amek hati je tu kan? =p

    BalasPadam