16 Jun 2011

Haaaaaaashummm!


Haishh, bersawang dah blog sebab tak update.
Mak bizi nak oiii!
1. Bizi ado anak kecik yang dah semakin cerdik dengan skil yang buat maknye tak boleh nak duduk diam & online.
2. Bizi dengan pengstadian. This wik ai Final Exam uolss. =p Wish me luck ok?
3. Bizi dengan kemurungan. *psst, ni nnt ai buat posting lain.

Sekejapan je hampir nak dua bulan dah Iman Raneeya lahir. =)
Seronok tengok si kecil tu membesar di depan mata.

Terkini skill2 baru Iman Raneeya:
1. Dia akan angkat kepala dan cuba pusingkan badan bila ditelangkupkan. Merengek2 bila tak berjaya.
2. Dah pandai tak bangun malam dah. Bagi susu pkul 12am & 5 am je.
3. Waktu bagi susu, mesti dia akan tengok dan perati je muka kita.
4. Sangat suka tersedak bila bagi minum air putih. Time bagi susu, xde lak buat prangai camtu. *Drama queen betul!
5. Boleh bertahan 4 5 minit je kat Playmat dia, kendian mesti meraung. Bila angkat, dia akan jeling2 ke playmat tu balik. Comel je.
6. Suka minta perhatian dan diperhatikan.

Oklah. Dah. Nak cerita tu je. Tata.

=)

2 ulasan:

  1. suke je part die jeling2 play mat :)
    nak ajak mama dia layankan dia la tue! comel!!

    BalasPadam
  2. rasenye bukan drama queen kot. air masak sangat laju & lancar. x mcm susu. afiq pon smpai skarang trsedak minum air masak. kena slow2 bagi baru tak tersedak.

    BalasPadam