10 Mac 2011

We are family even lain makpak!

Tinggal 8 bulan je lagi masa untuk ai dan kelasmet mengguna tenaga selama 7 hari akan berakhir, Insya-Allah.
Macam-macam dugaan yang dah dihadapi bersama. =,)
Apapun, semoga kita akan terus tabah untuk mengharung detik itu.


Nama 16 orang yang 'membuang' masa tetiap minggu mencari sesuap ilmu. =) *tq feeza sponsor kek sodap.


Bbq party at zebrinas. muka-muka ceria.


Vietnam...., kami sampai!
next trip? Singapura atau Bali pula kot, Insya-Allah.


Detik hari besar turut diraikan oleh mereka. terima kasih kelasmetku kerana sudi hadir.


Karoks time! nyanyi sampai lebam.


Berbuka puasa bersama pensyarah, Pn Rosmiza yang cantik manis. *tudung kuning


Hafal. hafal. hafal. Presentation time selalu buat mak nebes nak!


Debate pra-parlimen!


Class campur dengan cikgu-cikgu bahasa Arab.


Sesi promosi program eksekutif dengan pihak luar.


Majlis berbuka puasa bersama anak yatim.


Presentasi lagi untuk class Dr. Jusang comel. *Dr. itu sgt tegas orangnya ye, walopun cumels.


meh kaco bubur lambuk meh.


Us! bacelor komunikasi eksekutif batch 2008/2011.
Semoga kita berjaya dan takde yang mati syahid sebelum bergraduasi ye. Amin.
Susah dan senang kita bersama, hadapai rintangan yang ada.
=,)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan