28 Mac 2011

Sesi bergambar ketermengandungan. =)

Alhamdulillah, dapat juga tunaikan hasrat ofismet untuk mengambil gambar kehamilan ai.
Dari 5 bulan usia kandungan dia dah 'meminang', tapi setelah lapan bulan baru pinangannya diterima. Haha.
Apapun, to En. Faruq, maaf sangat-sangat ye, tak dapat nak buat sesi fotografi secara outdoor sebab ai tak larat nak bawa badan dan atas faktor keselamatan diri. =p


Mummy dan Daddy sayang baby tau. Mmmuah!


Oh, kan main 'godang' orang di depan tu!


Kami!



Gambo cantik ni buat kaki ai krem sebab berdiri lame. Haha.


Perut siapa lagi besar?


Helo, helo! Baby buat ape tu?


oh, ni ai edit dah boh 3 gambar sekali. senang, upload sekali je.
sangat bam bam lah!


Again! Edited by me.
Tengok kaki, dah mula membengkak dan tak muat kasut dah.

Updates sexybelly:
1. Sudah masuk minggu ke 34.
2. Baby sudah aktif semula dan kepala baby sudah ke bawah. Alhamdulillah. Moga dia akan terus macam tu sampai deliver nanti lah.
3. Dah packing baju dan beg untuk ke hospital.
4. Perut dah nampak jatuh.
5. Semoga semuanya kan baik-baik sahaja dan ai mampu bertahan hingga hari yang telah ditetapkan. Amin.

13 ulasan:

  1. somel.. like juta2 kali...
    smoge dipermudahkan segala urusan utk mama+papa & baby.. =)

    BalasPadam
  2. ain, sgt comelsss gmbr2 itu..sweet sgt!!

    BalasPadam
  3. cutenye la pic nie...bl la giliran sy pulak ekk..errmm..
    anyway doakan ain selamat semuanye..♥

    BalasPadam
  4. akak nmpk sgt2 tembam..:)
    anyway semoga semuanya selamat

    BalasPadam
  5. lagi skalik, sangat maveles ini gamba
    waaa..da 34 weeks?
    dup dap dup dap..hampir da tu ;)


    p/s 1: capture kat mana ni ain?
    yg gamba OutdOor tu saya tau katne..
    yg latar putes tu tak dapat agak ;)

    p/s 2: takmO b'puan-puan dalam blOg taw..pangil bunda je pun da enaf ;)

    p/s 3: mOga mami & bebi selamat hendaknye ye..gOod luck!

    BalasPadam
  6. niza:
    tq dear. Insya-Allah, moga dipermudahkan segalanya.

    nurul:
    tq mama raina. =)

    bittersuwit:
    tq dear. =)

    emma:
    tq ma. Insya-Allah, ado rezki u nnt. Doa + usaha k.

    nurul:
    huhu. mmg SANGAT tembam oke. tak larat nak bawa badan da.

    misha:
    tq dear. nnt nak selim mcm u balik. =p

    bunda:
    =) baiklah. panggey bunda je. dupdapdupdap tggu hari je ni.

    tang capture gambo kat mana tu, jawapan sudah ado dalam tangan dah. fikir-fikirkan lah. =p

    BalasPadam
  7. wah bestnya..ambik gambar masa penen..akak dulu mana ado semua tu...tengok yg ain je dah mleleh ni...
    Khas utk Ain, bykkan doa spy dimudahkan bsalin..kalu ada minyak @ air selusuh tu..diminum ya..supaya senang bsalin...Kalu dah bsalin nati jgn ditangguh2 bg susu badan takut anak kena demam kuning...bagi je..insyallah akan keluar susunya...

    BalasPadam
  8. omg! cute bebeh. see u next week!

    beb

    BalasPadam
  9. Kak daring (wah,nama kan main!),
    TQ kak. Insya-Allah,akan dibuat sume yang akak suruh tu.

    Beb,
    =)
    Insya-Allah,jumpa nanti. Harap2 aku tak terberanak lagi lah. =p

    BalasPadam
  10. Berseri-seri muka ibu mengandung.

    Semoga dipermudahkan dan happy counting days!

    BalasPadam
  11. check it out cute cookies for special doorgift http://stichcookies.blogspot.com

    BalasPadam