21 Februari 2011

makan makan makan sampai tembam!

jom!
gi makan-makan sebelum berpantang nanti. =p


bersama teman sepermakanan. =) 1 4 3


alahai,
tak hengat nama la pulak. pppia udang kot. =p
tp, kalo rasa nak makan benda ni gie je order kat Secret Recipe (SR).


tom yam kung SR terbaikkkkk punye.
may fav selain daripada black paper ciken grill. *nsb baik lah beby tak meragam dah nak makan SR hari2 macam masa 3 bulan dulu. =p =p =p
apa pun, akan pastikan diri terjah SR juga sehari sebelum bersalin nanti.


cokolate ice blendete, yummey!


nasi lemak sodap mak nak kat R&R Nilai ke KL.
tetiap minggu sebelum gie class mesti singgah makan, sampaikan budak buat air tu pun dah cam muka dua ekor budak itam nih. =p


kek manga sedap sempena besday emi. =)
hepi besday sis, 18.02.2011.
moga sukses dalam apa jua yang kamu lakukan.


rainbow lolo at Jusco Balakong. eh, betul ke nama jusco tu?


tengok rege dia?
tapi rasa dia sgt heaven oke! sedappppppppp. *nak tggu ikin bawa makan tah bile kan? so, gie la cari sendiri. =p


big epel! i laf you iceberg.


last but not least, sizzling mee at jusco lagi.

notalipscumel:
macam mane la tak naik 18kilo kan? =p

5 ulasan:

  1. xpe2..mkn puas eh nt pantang kena tgok jerr!!hehe

    BalasPadam
  2. mkn je demi anak dlm perut tau :)

    BalasPadam
  3. wah..org yg tak mengandung ni pun tetiba mengidam la bila tgk ice cream rainbow lolo tu..drooling.. :P.

    Big apple oreo sedap gak..and crazy nut kot..nyum3...

    ain ni buat org terliur la.

    BalasPadam
  4. dua2 dh tembam huhuh

    -gajahputih

    BalasPadam
  5. luvlikethis ~ tu sbb la skrg ni sume belasah je. =)

    nurul~ ye, setuju dgn kamu. tetap makan walopun sedar dah naik berkilo2.

    elin~ mengidam berisi tu. *doa. haha

    GP~ AJ kembungkan pp je tu. =p

    BalasPadam