15 Disember 2010

Bila dekat gado, bila jauh rendu


4 hari 3 malam dea xde.

bila dea dekat asek bercekau,
xboleh nak berdekat,
asek la bergado.

bila dea tado di rumah,
suma serba tak kena,
sume sakit datang menjelma.
haha.
sangat mengada!

yey, dea balik hari ni.
senyum lebar,
sangat hepi.
dea,
tak sabar nak story tentang our baby's first kick.
=)

notalipscumel:
1. ikin akan bertunang minggu ni dan ditugaskan utk menggubah hantaran ringkas. haish, walopun tak kretip, ai akan cuba sebaik mungkin. caiyok ain, yu boleh punya. =)

2. ahad pagi akan drive dari melaka ke upm untuk amek test dr. siti then drive balik ke melaka utk majlis pertunangan ikin. harap sumenya kan baik2 saja. dah hampir 5 bulan tak memandu kereta oke!

3 ulasan:

  1. setuju bila jauh rindu bila ada dpn mata ada je tak kena ye. hehe

    BalasPadam
  2. congratulations to ekin n her partner :)

    beby

    BalasPadam