13 Mac 2013

REPOST: Tahajjud Cinta

Di hujung-hujung kehamilan ni, mood malas tu, Masya Allah, Tuhan je yang tahu cemana! Mikirkan tanggungjawab kerja je, so gagahkan diri juga lah nak ke pejabat walaupun malas tu adalah double triple lagi banyak dari rajin. Dah lah berjalan sikit pun penat sekarang ni. Asyik tercungap mengah je ;p

So, untuk mengembalikan mood kerja pagi ni, meh lah kita repost perkara yang boleh buat diri ini tersenyum lalu terus rasa gembira nak buat kerja.

=)


Kau datang ketika duka. dan bintang bercahya. tunjukku ke jalan syurga.


Ku sunyi dalam gembira. perih pedih tanggung derita. sungguh aku bukan wali. yang suci dari hina dan benci.


Terlalu lama aku mencuba. terlalu banyak. cinta yang ku damba. tiada yang sempurna. hanyalah fana. Tuhan, ampuni hamba-Mu.


Ya Tuhanku hanya padamu. tempat mengadu segala rindu. limpahi ku rahmat kasihmu. dalam tahajjud cinta bersujud.


Kau datang ketika duka. dan bintang bercahya. tunjukku ke jalan syurga.

notalipscumel: tahajjud cinta oleh Tok ti =)

3 ulasan:

  1. SWEETTT :)

    BEBY

    BalasPadam
  2. ololololo. mood peranten ni nape kak?
    kau ni sweet² brutal tau kak. sooooka!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha. Jadi peranten siapa yang tak suka Qis oi melainkan kena kawen paksa.
      ;p

      Time kahwin = mood GUMBIRA

      Padam