04 November 2010

Roti kapit.

Since preggy, ai agak troma nak blogwalking ke blog yang wat posting tentang makanan.
motip?
troma sebab lepas tgok gambo mesti ai akan teringin nak makan. =p

dalam troma2, sekali tadi, terklik pulak kat posting roti impit si emma ni.

dan2,
xlengah2 semes AJ, suruh gie beli. haha.

hasilnya,

tadaaaa! yummy yeyeyeye!

selain roti kapit, AJ juga sempat memberikan sesuatu tok ai. AJ kate budak kedai tu suro bagi benda ni kat ai.

nak tau amendenye?


*sila klik gambar untuk lebih jelas

ni ha, roti kapit delivery uols.
ceh, AJ. ko malas la tu kan nak tolong beli dah. ngado.
papepun,
uols, delivery ni untuk mereka2 di kampeni kubahbiru je ea. harap maklum.

eh, roti impit la, pesal ai tulis roti kapit? *garu kepala

Delivery details:
Delivery is around 6 items and above. Roti impit only @ pearl beverage only @ mixed both.

How to make order:
NAME space SPECIFIC space LOCATION space QUANTITY space FLAVOUR send to 012.648.2096 *korang jangan taip space tu lak, space tu suroh jarakkan je.

Example:
NURAIN SYAZRIN FEM RT3 BV3 C, M, Bp, CO, MO, CP

Delivery Time:
12p.m to 5 p.m (Monday - Thursday)

Price:
Roti Impit (RT) = RM2.50 each
Pearl Beverage (BV) = RM3.00 each

11 ulasan:

  1. ain..nk jgk wat delivery roti impit tu.bleh ka kasi nmpk sket itu kertas.? hahaa

    BalasPadam
  2. memang2...nak tekan X kat blog mkn2 tp hati je ckp,minda suh tgn click jgk..:)

    BalasPadam
  3. nani:
    oredy list the details as requested =)

    luvlikethis:
    haha. kang jgn suro order kan lak =p

    BalasPadam
  4. hihhi...

    dap kan..ari tu i ada mkn sekali kat pkp..nyum nyum..

    BalasPadam
  5. ooo ade delevery rupenye.. senang la kite pasnie w/pon opis sblh pkp jer..

    BalasPadam
  6. skali teringin jugak laaa...haih... sedapnyeeee....

    BalasPadam
  7. kak,kalau i ni ngidam lg sape plak ngandung eh?huhu :p.nmpk sodap la

    -gajahputih

    BalasPadam
  8. emma:
    yep, senang dah.

    zura:
    g semes cepat.

    gp:
    haha. tu mesti akak yg dok depan yu tu yg ngandong. =p

    BalasPadam
  9. dak pink: kite pun dh mkn roti ni.mmg sedap, airnye pun yummy!

    BalasPadam
  10. makannn selagi bolehh..time akak peknen dolu nak makan tak boleh,asyik nak muntah jerk...okla tue ader selera nak makan...jangan luper ambik makanan yg berzat baik utk anak dalam kandungan..

    salam kenal yer dik

    BalasPadam