09 September 2010

Salam aidilfitri 1431H


to all my dearest frens, bloggers, silent readers, musuh dalam selimut, muslimin & muslimat,
cik ain ingin mengucapkan selamat menyambut aidilfitri 1431H. *saje post awal sbb mode malas sedang melanda skrg ni.
baik2 sambut raya na! jgn ada yg putus tangan jari semua tu. balik kampung drive safely. semoga selamat pulang ke kg halaman. berayalah dalam suasana sederhana tapi gembira oke?

sepuluh jari juga ai susun memohon ampun dan maaf sekiranya ada ada terkasar bahasa dan buat anda terasa sepanjang ai berblogging. maaf zahir batin uols.

tahun ni ai akan sambut raya berdua secara bersederhana. almaklumlah baru abes belanja tok hari besar =) tahun ni juga malam raya ai di nilai dan pagi raya di melaka. huhu, pestime dalam hidup ni malam raya tado depan mata makpak adikbradik. huhu.

to my klasmet: raya, raya juga. abes raya kene submit esaimen. haish! =p

to FEMily: naik raya kene bersedia. audit sirim, malam santapan & ibaf2010 sedang menunggu.

lastly, to uols,

be gud, be hepi & enjoy ur raya day. tata.

yg eklas:

7 ulasan:

  1. selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin.


    beby

    BalasPadam
  2. selamat hari raya kak.maaf zahir dan batin.kalau ada buat akak terasa,im so sorry i never meant to.

    nanti share la perasaan 1st time raya dgn FIL :)

    -gajahputih

    BalasPadam
  3. bie:
    selamat hari raya juga =) balik jb?


    GP:
    selamat hari raya dik. akak pun same juga ye. kalo ade yg terasa tu buang2 kan je la ye.

    psst: kalo rajin nnt ai tulis la ye. =p

    BalasPadam
  4. salam lebaran 1431H...maaf zahir batin...

    notajari: pas raya kita gi karoks eks!

    ~makgajah

    BalasPadam
  5. MG:
    tq sis. selamat hari raya juga.

    notalipsumel: da gian nak karoks ni =p

    BalasPadam
  6. Slamat ari raye kak..maaf akalu ade slah silap yee :-)

    BalasPadam
  7. tq faruq.

    selamat hari raya juga.

    BalasPadam