11 Julai 2010

Down

hmm,
tak semua benda yang kita nak Tuhan akan tunaikan. setiap gembira yang dia bagi, dia akan hadirkan sedikit duka, untuk kita tidak lupakan Dia, untuk kita mengingatinya. =,(

minggu lepas adalar minggu yang amat menguji ai. buat ai jadi tak tentu arah, tatau nak describe cemana. mcm org putus cinta pun ye. badan je di pejabat, otak ai menerawang tah ke mana. tade perasaan tok semua perkara.

minggu lepas juga adalah minggu ai buat perangai dgn tak jawab phone, msg & pkul 9 ai da bantai tdo. maaflah dea, ai need sum time to recover.

=|

tersangat sedih dengan keputusan yang diterima. =,( oke, hanya mampu taip icon nangis tu. tapi ai sendiri sedih yang tak mampu untuk menangis. sgt sakit oke bila sedih tapi tak mampu nak menangis. gie class pun dalam mood terpaksa tebalkan muka. buat mcm takda pape. tapi dlm hati tuhan je yg tau betapa malunya diri ni bila membandingkan result ai dgn result kwn2 yg lain. rasa mcm ai patut terjun laut je tok tutup malu.

haishh, harap rasa ini akan cepat pergi. papepun, akan cuba tok positif. cuba, cuba dan cuba! shoping, biggie, vietnam, tolong la kembalikan separuh semangat ai yang hilang itu.

notalipscumel:

1. result exam xde A tapi, xde fail juga. cgpa masih maintain 3 pointer tapi hati tetap sedey bila keputusan tidak memberangsangkan.


5 ulasan:

  1. y kak cik?

    beby

    BalasPadam
  2. saba ye ain. bole lagi tu... maintain 3 tu ok wht? next sem troskn usaha lagikk =)

    BalasPadam
  3. xpe la ain...anggapla kesedihan itu akan di balas dengan kegembiraan satu ari nnt...

    BalasPadam
  4. umi:
    ye. sedang berusaha utk semester berikutnya la ni.

    BalasPadam
  5. kak mai,
    amin. semoga sumenye kan baik2 ajo deh.

    BalasPadam