06 Julai 2010

4 tahun suda!

macam baru semalam je ai g lapor diri, then undur2 kete langgar divider kat bangunan atap merah tu,
macam baru semalam je ai dok celah rak kabinet Pendaftar tolong PA dia wat filing on my 2nd day,
macam baru semalam je ai terkelujat rasa nak nanges bila mengetahui sapa gerangan bos ai dan saat pertama bertentang mata,
macam baru semalam je ai kene marah dengan PA Dato' Seri Effendi Norwawi saat pestime mulakan tugas as a PA,
macam baru semalam je ai rasa cam nak balik rumah bila koyam suro gi amek smthing kat bilik kokin yang muka garang tu, =p
haish,
diam tak diam, sudah 4 tahun di sini.
dalam 4 tahun yang macam-macam jadi di sini,
syukur,
saya masih mampu menahan diri diri dari mencari rezki di tempat lain,
dan,
syukur,
kerna khidmat saya masih diperlukan di sini.

6 Julai 2006 - 6 Julai 2010

notalipscumel:
tahun keempat ai di sini, anugerah APC juga berjaya diraih. terima kasih kepada ketua jabatan kerana menghargai hasil kerja ai. =)

9 ulasan:

  1. APC bakal anda dapat. Amin.

    beby

    BalasPadam
  2. tu la kan.pejam celik pejam celik...lame dah keje cini...akak kat sini 6 tahun dah keje...tp x berjaya meraih ape2 anugerah..hehe (Sila abaikan ayat itu)

    BalasPadam
  3. APC tu hape. ape cer ke? :D

    aku pon 6hb jugak.

    6 february 2006 - 9 julai 2010.

    16 julai besday aku. haha!

    BalasPadam
  4. phia:
    APC = Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

    hehe. all da bez kat tmpt baru. =)

    haish, besday ko 16 julai ke? igtkan 16 disember *buat2 lupa

    BalasPadam