24 Jun 2010

Sukan staf ipta xmenang, so layan je la gambo

tiap2 tahun ado aje krisisnya time bersukan. this year, sesame teamates oke, coachnye lak cam hampes. siyes, tobat tanak org itu coaching lg. *sedey, sayu & pilu. sobsss
sian teamates ai. xpe2, sabar ye uols. ai sayang uols semua.

cam biase, this year xde luck lagi tok menang, papepun, ai bangge dapat membawa nama kampeni tok dikenali dalam sukan walopun xmenang. xde lar orang kate: igtkan orang-orang kampeni yu tatau bersukan. *malu

oleh kerana sudah kalah, ayuhlah kita layan gambo sesaje ye.


bergambo dengan TNCA kampeni yang baru. hehe. uols ade ke gambo camni? =p
dia sgt sporting + cumels. sanggup melegam di tengah panas tok bagi support kat team tarik tali kampeni.


1st game. salam2 walopun kalah. yg penting, semangat!!


majlis perasmian. haishh, time ni jgn ko harap dapat bergambo sensorang, ade je makhluk yang mau nterprem juga. moral dari sini yg ai dapat, ukhwah sesame ahli kampeni dapat dirapatkan di program2 sebegini. =)


pom2 girl yang setia memberi support tok game yang lain juga. semangat kekampeniaan adalah sangat penting uolss. support menyapot memberi semangat.


pom2 girl lagi. game ape aja kami gi menyokong.


gambo ai with kak najwa. fuhhh, selamat time ni xdo yang ngaco nak enteprem.


at komtar! rindu tmpt ni sgt2. di belakang adalah laluan ai kalo nk g lunch dlu2. =)
separuh jiwa ai slain da diberi kat dea, ia juga ada di sini oke, sbb tu i laf penang so much. =p


feri! transport balik gheja dulu2. winduuuuuu bangat ma kamu deh!


yes! dengan berbekalkan jc pink, belon MB +seluar tracksuit yang koyak di lutut *rawk yeah!!!!!, ai berjaya gak heret mamat ni naik feri. nsb ko la weh, dpt tunang cam ai ni. =p


last but not least, terima la aksi spiking ala2 sepak takraw dari ai tok tatapan semua. haha.

sekian.

cik ain melaporkan dari mantin setelah berjaya abes menjawab final exam beliau. *lega

13 ulasan:

  1. pic yg last sekali tuh yg x bleh bla...hehe..cam nak terbang pon ader...

    BalasPadam
  2. muahaha.. tak tahan budak suar pink tu. very the pink okies dan aksi spiking dr cik pink. you rawkkkk!! :-p

    BalasPadam
  3. ada beli jeruk tak kak?haha tnc baru tu comel je kn :P

    -gajahputih

    BalasPadam
  4. kakmai:
    ai mmg suke terbang2. =p

    BalasPadam
  5. budakbiru:
    hehe, budak sluar pink tu in laf mood sbb tu die pink2 aje skrg. haha.

    yeahh, ai rawkkkk!!

    BalasPadam
  6. beb:
    next year da pencen da, so tak merasa la nak terai lg. =)

    BalasPadam
  7. gajahputih:
    tak sempat la nak membeli belah.

    yep. tnca itu sgt la comel orgnya

    BalasPadam
  8. tak menyempat nak menyokong gameu ouls la genk..

    game 5 day strett,, hehe
    last year sompekk :D
    neway, try again nex year

    BalasPadam
  9. zura:
    oraits. paham2.

    next year da bersara, xbole nak try da =)

    BalasPadam
  10. lor.. awat bersara cheq...
    doa ai ni..
    semuga tak jadi bersara eyh :P

    BalasPadam
  11. Really miss this moment. Tibe dok carik post pasal volibol :|.

    ~ustajah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Me too kak. Tapi tah bila lah dapat macam tu balik. Sok, i & kak mas dah boleh, akak pula membelon ;p

      Haha.

      Padam