06 Jun 2010

me & cik beb @ star hut cafe

sudah lama rasanya tak 'beramasmesra' dengan kawan-kawan rapat. ye terlalu lama. bukan tak berjumpa, cuma masa berjumpa itu kadang-kadang hanya sekejap, tak sempat untuk bercerita panjang, mengadu kasih, girls talk, gelak-gelak dan melakukan perkara 'Ntim' yang bezfwen slalu lakukan bersama.

bercakap tentang sahabat, orang kate, kawan ketawa bersepah, tapi kalo kawan bersedih susah dicari. tetapi ai tak kata mcm tu. syukur pada Tuhan sebab setakat ini, ai dikurniakan sahabat yang sentiasa ada time duka dan gembira. Terima kasih Tuhan atas kurniaanmu.

sahabatkarib (SK) ai ada yang jauh merata dan ada yang dekat di depan mata. korang, korang sendiri yang tahu sape korang di hati ai k. =)

so, jumaat lepas ai telah kendelite diner dgn sorang SK ai time skolah dulu. org JB tapi kini sudah belajar-belajar menjadi orang putrajaya. welkam to de club cik beb. cik beb adalah orang terakhir yang nyelebrate besday ai. even plan mau ajak piya & emma sekali, tapi atas komitmen masing-masing terhadap perkara lain, hanya kami saja yang deting berdua.


diner wit cik beb di kafe star hut.

to cik beb, tq juta2 ai ucapkan kerana belanja dan bagi hadiah harijadi itu *gamba upload later. ai sgt hepi jumpa yu. =,) makan-makan, gelak-gelak, cite hal masing-masing, hepi-hepi. ai sgt rindukan masa-masa begitu dengan kawan-kawan.pada mulanya, cik beb cuba mau buat surprise tok ai. tapi tak menjadi. siap salah anta msg bagai. so, lastly tpaksalah cik beb berterus terang, yang dia sememangnya mau nyelebrate besday ai dengan belanja makan dan plan lain itu tidak menjadi. =) ala bie, ai tak kisah pun, janji ko nak jumpa ai pun tu da kira cukup bez tok ai.

hmmm, tatau la kenapa semakin hari besar sudah mau menjelang, rindu ai pada kawan-kawan semakin mendalam. berjumpa cik beb, buat ai lupa segala masalah yang bersarang seketika. terhibur dengan gelak ketawanya. *ikhlas cakap ni.

tak lupa tok AJ juga, thanx sbb bagi ai spent time berdua dgn cik beb, tak msg2 ai time tu & tak koling2. =p cik beb pesan, lepas kawen nnt pun, harap2 boleh mcm ni selalu ye. walo yu duaorang komplot, ai xkisah sbb ia telah buat ai hepi. terima kasih sbb bole terima kawan-kawan ai dan memenuhi keinginan ai yang suka potpet2 kat yu nak makan kat situ. haha.

notalipscumel:

selalunya, perhubungan sesama SK akan jadi 'jauh' selepas mereka berkahwin. harap2 ai tak mcam tu. =(


6 ulasan:

  1. ooomaigucci k.cik,

    u r so sweet.....aku pun rasa hepi tau. hepi sgt2 dpt borak, lepak2 ngn ko. pasni kite lepak2 lah lagi..aku dh dkt je ni.

    girl's talk, gelak2, kongsi cite kelakar, sedih, n luar topik pun ada. lepak sampai 2 jam 1/2.

    ini je yang aku mampu bagi kat ekau...harap ko enjoy n suke dgn adiah pemberian aku k. laf yu..

    p/s : dah kawen nt jgn lupa ai tau..hikhik.

    :')

    cik beby

    BalasPadam
  2. bie,

    oke, nnt ade masa kita lepak lagi. ehem2, ade ke mase kita ni? ko kan bz dgn kursus & aku bz dgn kelas. =p

    xpe bie. time2 mcm ni, dapat jumpa gelak2 pun da cukup tok aku. im hepi b.

    psst: tu ko kene remind kat AJ la. aku sentiase je igt ko & yg len2. tapi kalo laki aku tak bg ingt, aku xleh watpa la. ark ark ark.

    BalasPadam
  3. wey...sodap kah makanan di situ??? halal??? erkss...

    ~makgajah

    BalasPadam
  4. makgajah:

    biase2 je.
    halal.
    harga boleh tahan.

    BalasPadam
  5. ni yang den tak gemar ne.... *jeles.

    BalasPadam
  6. piya:

    ayat tok ko & ema: nak jelez2 g los enjelez la =p

    BalasPadam