11 Jun 2010

Gusarnya hati den!


1. dua perkara tentang pejabat yg ai gusarkan. satu, ai akan tiada di pejabat selama smenggu kerana terlibat dgn sukan ipta pada bulan jun. dua, ai akan bercuti panjang pada bulan 7. haishh, ai sgt risau tinggalkan ofis lelama oke. serba salah lak rasanya. dan yg paling ai susa hati, bila tiada di pejabat lama, setelah pulang byk benda yg nak kene kejar. ai tak suka tertinggal oke! cuti panjang mmg buat ai risau!

2. adik ai yg bongsu akan masuk belajar ke politeknik PD. ai tidak dapat menghantarnya masuk belajar. xdpt tgok keadaan hostel dia, xdpt nk tolong susun baju dia dlm locker, tgok enviroment tmpt dia belajar, dan yg penting, dia satunya adik yg ai xdpt hantar bila dapat sambung belajar. sian wan. xpe la, nnt emi g hantar ko ke sana ye.

to dikwan, selamat maju jaya setapak lagi ke hadapan =) jage diri kat pd tu. belajar la berdikari. belajar bangun pagi xde org kejot, belajar buat semua benda sendiri even nak basuh spender pun. haha. cari kawan yang elok ea. jgn nak deting2 tepi pantai lak ko. *adoiai, da mcm mak2 la pulak!

to emi, sila bawa kete ai elok2. igt, tu kete cari rezki tu. tambahan, sportrim line pink tu pun tolong jage taw. =p

3. lepas balik dari bersukan ai harus bersedia untuk berperang dengan final exam. *bilenye ai nak study?

4. bulan 7 da makin dekat. dan, ai makin seriau oke. abah, akak takot nk mula hidup baru dengan lelaki itu. abah teman akak boleh? =p *seram

5. satu anugerah dimenangi menambah satu lagi amanah dan kepercayaan yang diberi. semoga ai terus 'berdaya' menggalas amanah dan kepercayaan itu. amin.

6. V-mission is coming. semoga ia akan sukses. haishh, harap xde la aral melintang. amin.

10 ulasan:

  1. haisshh mcm ko x penah deting2 kt pd tu je kn?? =P

    kalo ko nk aah teman, bek ko kawen ngn abah je ain.. buang duet die aje.. hakhak

    BalasPadam
  2. lamanya tinggal ofis kak.sape ganti tempat akak nanti?

    haha memang dh mcm mak mak pn tp normal la kn adik kita mmg kita risau :P

    -gajahputih

    BalasPadam
  3. no 2 - PPD, tempat aku tu. don wori ah setakat nak kemas2 tu xdehal. PPD terbaik. PPD cantik, kemas. Nanti suro adik ko cari owner cafe nama MEK (kalo dia ada lagi lah). hehehe. Rindulah plak sosana kat PPD dulu. ANyway, best tau PPD, ckp kat adik ko congratulation!

    p/s : dia dapat course ape?

    cik beby

    BalasPadam
  4. umi:

    aku xpe deting2. adik aku xbley. =p

    =p nak abah teman gak!

    BalasPadam
  5. GP:

    PTO la yg ganti.

    yep, syg adik, tu yg risau2. =)

    BalasPadam
  6. bie:

    tengkiu bie. nnt aku sampaikan.

    dia dapat coz civil engineering.

    BalasPadam
  7. dak pink...abah awk mesti jawab ceni...
    'dah besar nk berlaki pun nak duk bwh ketiak abah lg :P '


    ~peace ~

    BalasPadam
  8. elya:
    tau, dia akan jwb camtu. tapi tetap nk ajak teman juga. =p =p =p

    BalasPadam
  9. dik wan bace plak ko nyer coretan nih..aku la yg hantar dier..wit amy n abah n ibu...nnt kami amik pic yer tuk tatapan mu..huhuhu

    BalasPadam