11 Mei 2010

Majlis Makan Malam Bakal Graduan Rumah Kekira

Sabtu yang lepas ai telah dijemput untuk ke Majlis Makan Malam bakal Graduan Rumah Kira-kira. Majlis diadakan di Pullman Putrajaya. Hotel baru yg sgt stylish & elegen. *kak sila kate design hotel tu mcm kuil. =p

For de first time, ai tak sesat pun ke Putrajaya. Ai n kak sila selamat sampai ke tempat di tuju tanpa sesatbarat ke lorong lain. =p =p =p


tahniah kat student tahun 3 & penyelaras program. majlis sgt grand uols. rase cam g rumah orang kawen pun ado gak. hehe.
gimik perasmian bez. 4 pokok yang melambangkan 4 tahun pelajar di rumah kekira. kendian disiram, dibaja, dicantas, dan disembur racun perosak yang mempunyai maksud tersirat.tapi 1 je yg ai tak gemor, ai tak paham mesej drama yang uols cuba sampaikan tu. klimaksnye tak sampai.

xpela, tak penting ai xpaham. papepun, yang penting majlis da berjaya oke!


de hotel. sangat cantik, elegen & ala2 ofis lak interior designnye.


food? oke je.
ehem2, orang yang tak pandai masak sgt mcm ai ni, tatau nak komplen banyak tentang makanan. apa yang dihidang, itu yang ditelan. semua sedap je.


as requested by rumah kira2's student: "kak ain, tolong la jangan pakai pink pada malam tu."
so, ai pakai la kaler len. *kan ai da kate, ai & kaler lain xseswai, kan da nampak pelik =p

gi diner dgn new tudung style.
sgt tak selesa dan asek rasa nak cepat balik rumah je sbb tudung ni.
oh, ada yang menegor, ai nampak pelik dengan kaler blue itu.
ele, uols juga yang request kan.

tok semua bakal graduan:
hepi konvokesyen day & selamat berjaya dalam apa jua bidang yang uols ceburi.
=)

6 ulasan:

  1. ai chenta biru :-p

    BalasPadam
  2. santek nye ko selain ping :D

    cik beby

    BalasPadam
  3. comel pn pakai tudung ni

    -k

    BalasPadam
  4. beb:

    ele, tau la ko & ema like biru sgt2. =p

    BalasPadam
  5. k for kanda,

    =p
    tanak pakai da tudung tu. *tobat

    BalasPadam