09 April 2010

Kocha berkampung Jijan


1. hepi besday diucapkan kepada kocha a.k.a sasha. =)
semoga panjang umor, dimurahkan rezeki, sentiasa sihat, cepat2 kawen dgn kaza & be hepi always sis. akak sayang kamu so toksah la kamu nak jeles sbb name dakpinkL lg besar dari nama kamu =p
psst: ai slalu ade je ye tok kamu kalo nak share pape.



2. lawatan kali kedua ke kg jijan. hasilnya tetap memuaskan mcm 1st visit aritu.
kali ni ai terai nasi ayam. sgt banyak selambak nasinya hingga buncit ai makan sampai abes. ayamnya pun sedap dan supnya terasa segala ramuannya. =) laicikangnya juga sodap tak terkate uolss. sila la pergi ke sana untuk mencuba ye.

psst: sangat takot tgok mi kari kokin yang kan main besar semangkuk itu dan, kokin berjaya menghabiskan mi kari itu hingga licin. syabas kokin! kalo kokin makan abes, tu maknenye sedap la tu. kan?

tok staf kampeni kubah biru yang nak ke sana, meh ai bagi direction bertulis meh:

dari usim, sila amek laluan ke RM teguh. kendian terusss hingga lalu pekan salak, terus lagi hingga jumpa petronas di sebelah kanan, teruskan perjalanan lagi hingga jumpa shoplot di sebelah kiri dan signboard jijan. amek kiri, dan terus lagi hingga jumpa kedai tepi jalan di sebelah kanan berwarna pink yg banyak kete brenti. di situ la kedainya. kalo rasa cam tak yakin dengan kedai tu, sebelum masuk sila tanya dulu, ni kedai asam pedas yg pemes tu ke? takpun prati atas meja ada donut besar tak, maka itulah kedainya. =)

oh, kedai tu juga dekat dengan mydin kotaseriemas ye uolss.

amarandakpink: kedai itu biasa2 je ye uolss dan tak glemer mana!


8 ulasan:

  1. kerawang kat "lovepinksneakers" tu satu macam jeeee... hahah.

    BalasPadam
  2. weyyyy mmg sedap la weyyyy...
    mmg bley terjah lagik
    amacam ada bran???

    BalasPadam
  3. kokin:
    ada masa kita g lagi. jgn lupa ajak kocha. sian dia, besday girl tertinggal aritu.

    BalasPadam
  4. kakkkk,sorry lmbt tgk blog aka.macih buat entry.tp muka nmpk jerawat haha.tula psl.bday girl tertinggal.next time jgn lupa sy *asalkan tak gi karok br ajak sy hahah

    -kocha

    BalasPadam
  5. kocha:
    jerawat tu penyeri rupa. =)

    okey, next time kami g ajak sha ea.

    BalasPadam
  6. pasal ain punya entry ni buat ai gi terjah semalam. amek kesempatan sebelum miting kat nilai. huhuhu..

    BalasPadam
  7. babyblue:

    yeke? makan ape? bez tak?

    BalasPadam