02 April 2010

Happy birthday HIMS


hepi burfday to hims.
baju oren 31/3, baju pink 2/4.
majlis sambut sesama. saje buat macam tu, sebab mau rapat2kan dan biar dakpinkL ramasmesra dengan famili ai.

to besday boys, *boys ka?? haha.
i laf u both sama rata. *adil
=)
smoga panjang umur, murah rezki dan sentiasa dirahmati Allah s.w.t hendaknya.
psst: harap maaf. ai ter'ober' dalam gamba.



bakal ahli baru dalam my family (Insya-Allah), sedang potong kek buat2 rajin depan bakal pak mentua =p

FYI, weols, telah larilaju2 balik ke melaka selepas waktu pejabat untuk majlis ini. sebenarnya ai mau buat seprais tok dakpinkL, sekali tak menjadi sebab time beli kek, even ai da suroh xpayah ikot dok dlm keta, dia tetap mengekor ai juga. so, ai kantoi, bila dia tau ada nama dia ditulis atas kek itu.

notalipscumel:
kejujuran dan kepercayaan penting dalam perhubungan. kalo kedua2 itu takda, bek ko tak payah kawen dengan orang itu. fikir2 dan renung2kan lah.

10 ulasan:

  1. ramasmesra??? motip?

    hapi birthday, DADDY and AJ. wahh!! daddy terus :P

    BalasPadam
  2. piya:

    ramasmesra = yang dijauh didekat2 kan la.

    piya lagi:
    boleh je panggey daddy kalo mau share. =)

    BalasPadam
  3. waa mkan pizzaaaaaaaaaaaaaa
    rugi x p,.. hahahahaha

    BalasPadam
  4. di,
    sape suro g class. =p
    kan da rugi da.

    BalasPadam
  5. pasni tiap2 tawon leh sambut skali la eks...very the ramasmesra...

    weyyyy pehal konyer notalipscumel ko tu very the bagi warning or kasor bebenor munyiknya...ko sound saper tu??? jgn ko jwb lu pk la sendiriiiiiiiiii...mau aku lempang ko sederet lelaju kang!!!

    BalasPadam
  6. kokin:
    gitu la nampaknya kot lepas ni. =)

    erm, notalipscumel to ai tujukan tok orang yang tau sape diri dia di mata ai.
    **ai ckp kan memang kasar =p

    BalasPadam
  7. so sweet :P.bagusla praktikkan ramah mesra dgn family akak.suka tgk.what a happy family.kalaula sy ada ayah lg :')

    -kocha

    BalasPadam
  8. kocha:
    tengs. kene biase2 kan dorang ni sha. tamo janggal lak nnt.

    alalala, tamo ckp camtu. abah akak kan ada. meh tompang meh =)

    BalasPadam
  9. hahaha * gelak ngn komen piya

    hepy belated daddy & my bf AJ * opssss... :D

    hihihi..k.cik muka ko makin berseri-seri lah skrg.....i'm so happy for you. hikhik

    CIk beby

    BalasPadam
  10. bie:

    yelar2, dadi ai dadi uols gak, AJ ai AJ uols gak. =)

    psst: nak berseri2 lagi, ko dtg time majlis aku nnt. lagi dabel tripel serinye siap kuar susuk2 sekali :p

    BalasPadam