17 Mac 2010

Seperti yang kujangka terjadi

pagi2 buta lagi di hari senin yg lalu bertempat di pejabat, ai suda sentap bila dapat satu kol.
sgt la mungok & wat ai panazzz sampai ai da tinggi2 suara da bile de koler mula marah2 & nengking2. *mungok, tengking2 ai lak!

& conversation tu tamat bila ai ckp: suka ati la, nak datang, datang, tp my bos xde. *in english

malas nak layan, sbb makhluk asing tu mmg bermasalah bila buat appoinment. suroh datang selasa, arini isnin petang dia da sampai. ai set appoinmnt petang, dia nak pagi (suke2 ati ko je request). bila wat appoinment then xdtg, ai kol off hp. suroh bace email, satu je email ai yg dibaca. email2 yang lain xcheck langsung. sgtla malapetaka melayannya.

so, seperti yang ai jangka akan terjadi, & memang da terjadi pons, mesti la reportnya sampai ke bos.

pagi ni, buka email, dlm inbox ado email yg diforwadkan oleh my bos dr makhluk asing tu.

"i would like to inform that i was interested in meting you more than one time, however, i could not make communicate with your secretary. the reason behind this may be we can not understand each other, me and the secretary. it will be therefore highly appreciated if you tell me when i can meet you and which time. i wish to write down my first chapter as soon as possible if you accept my ideas. " *wah, kan main lg ayat, kenot understand each other ye! banyak la ko!

panehhh je bace. tp bile terima email seterusnya yg direply oleh mybos:

"You have to contact Ms Ain for any appointments with me. Please email her and she will set the appointment, but make sure you come on that day. If you cancel the appointment, you also must inform her so that a new date can be arranged."

=)

haha. gelak suka ati. ko xboleh lari dari ai deh. papepun, ko mesti jumpa ai juga la cik makhluk asing oiiii. ngade, tak datang on time, nk ngadu2 lak. tampa kang baru tau. mungokss.

♥,

6 ulasan:

  1. haha biasa la tu kak.kdg2 dorg yg tak paham ckp kita nak salahkan kita plak.soba soba :P

    -kocha

    BalasPadam
  2. haha...padan muke makhluk asing tuh....blog akak dh bleh komen dah...ade masalah teknikal...technician linda telah betulkan...hehe

    BalasPadam
  3. KAHKAHKAH...ai gelak guling2 bila baca reply ur boss hoccay...KAHKAHKAH

    BalasPadam
  4. kocha:
    ye, ai da biasa besoba da.
    ngado jo lebey dorang neh.

    BalasPadam
  5. kak mai:
    =)
    orite. tqsm. nsb bek leh tggl kumen kat blog linda.

    teror sgt la tu buat smpai xleh org kumen =p

    BalasPadam
  6. kokin:
    tular. amek ko kene gak dgn bos ai.

    BalasPadam