16 Mac 2010

Mohon ampun dan maaf.

pertama,
maaf saya pinta pada teman2 yang tidak mengetahui saya telah ditunangkan.
ye, saya salah sebab tak bagi tau kamu semua tentang pertunangan saya.
maaf sangat2, xde niat untuk melupakan kamu semua (pd yang tak tau la). seboleh2 nya, cukuplar majlis pertunangan saya diketahui oleh ahli keluarga dan teman rapat sahaja. *wat kecik2 je pung!

motip buat gitu? takot, fobia, troma, andai apa yang dirancang tidak menjadi kenyataan. dan takot pisang berbuah dua kali. *siyes xtipu, takot sgt2 deh!.

papepun, insya-Allah, kalo diizinkan Tuhan, saya jemput kamu semua untuk datang ke hari besar saya.*promise

kedua,
pada yang tak senang hati melihat gambar rinang saya di FB,
maaf juga saya pinta sekiranya gambar2 itu menyinggung perasaan atau buat kamu xselesa atau buat kamu meluat melihatnya.
Ye betol kata kamu: benda yang belum pasti, xpayah nak tayang kat semua orang.

tapi, untuk makluman kamu, saya hanya berkongsi kegembiraan saya dengan teman2 saya sahaja. dan gambar2 itu pun saya letak untuk tatapan friends only okey!
UNTUK TATAPAN RAKAN2, tidak ada kene mengena dengan kamu pun.
maaf sekali lagi saya pinta.

psst: kalo kamo xsuka melihat gambo itu, silalah remove kan diri sendiri dr frenlist saya.

♥,

7 ulasan:

  1. apa cite plak ni kak.sape kah yg tak suka itu.suka hatila fb akak bkn fb dia

    -kocha

    BalasPadam
  2. aikk..letak pic bertunang pun leh jd issue ke? mcm la ko tunang ngn laki org kannn.. eee..tak yah la ko amik pot ngn mereka2 yg x senang tu eh..

    BalasPadam
  3. kocha:
    tular, suke ati ai la nk boh gambo ape pun. org da approve byk cite lak. *maleh nk layang org mengong.

    BalasPadam
  4. nami:
    xde isu la org nak buat isu.

    donkey btol. biarlah. *kang layan ai pun jd mengong cam diye

    BalasPadam
  5. wah isu panas ni. memang tak best kan bila ade orang yg ade PHD ni. isk.

    kita punya la sehabis baik, berbuat baik.

    BalasPadam
  6. ek eleeeeeeeeeeeh sapakah gerangan yg tersangat bangkai hatinyer iteww??? patutlah dh xder kat FB...baru nak tunjuk kat my MIL semalam...*hampa* rupanya ada kes PHD....

    notajari: kalo tau saper...ko pon leh remove anonymous bermolot longkang itewwww!!!

    BalasPadam
  7. kokin:
    tular, ade gak yg jelesmeles gitu. nyampah aii.

    kak, kalo nk tunjuk g kat page AJ. dia ado upload.

    notamylips: da delete da pun.

    BalasPadam