27 Februari 2010

Shithah's Wedds

pulang dari alamanda semalam, ai laju2 mandi & siap tok g wedding classmate ai, rashithah abdul hamid.
ia adolah wedding pertama yang ai hadiri tok tahun 2010 dan wedding kedua yang ai hadiri bersama dakpinkL. *wedding 1st yg kami hadiri bersama adalah wedding puan siti rahayu =p
setelah sesat2barat di PJ itu, akhirnya ai, dakpinkL, kak tina, amutha dan feeza sampai juga ke Dewan Sivik MBPJ itu. *syukur, nsb bek tak terlepas tngok pengantin sanding


kad jemputan & hadiah pintu yg comel.

de perantins.
shithah sangat lawa dan jeliter.
majlisnya pula sgt meriah dengan persembahan2 (kompang+bangra dance+tarian2).
oh, i heart krosi sanding tu. =) cantik.


next picas: no komen! =p lihat dan senyum2 suda.


picas lagi, ai snappy2 & dak pinkL hangen.

dakpinkL: bole tak simpan hp tu, da nak makan da ni!
ai, jwb dlm hati je: sebok. ai guna hp ai tau, bukan guna hp u pun. *sentap dlm hati.

notalipscumel:
1. tok bakal perantins, kedudukan pengantin lelaki adalah di sebelah kanan ye. pelis tak note.

2. pulang dari majlis itu, ai laju2 g search sumthing. haishh, sumthing's fishy. ai xsuka rasa camtu. keries. nape die delete msg tu laju2 dan ai pulak tertengok??
erghh!! +ve thinking: kekawan je tu kot. =/


♥,

6 ulasan:

  1. eh , selamat pengantin baru !

    tuan blog sudah ke belum ?
    kalau belum sile jemput nanti .
    hahaha .

    BalasPadam
  2. wah mcm grand je kak wedding kwn akak ni

    -kocha

    BalasPadam
  3. kocha:
    bukan mcm grand, tp memang grand pun sha. =)

    BalasPadam
  4. koin....*mode kepochi*
    apa kes??? notalipscumel no. 2

    BalasPadam