25 Februari 2010

Tata Cik Shikin

lunch hour td, staf admin rumah kekira telah 'mengelunchkan' diri bersama bos kecik yang akan bertukar jabatan.


nilar antara menu yang sempat dibelasah. ai makan 2 keping piza je. sos cili mesti ado ye. tekak melayu, xboleh tado sos! then jamah mashroom sup. x abes pun. seterusnye merasa spegetti kak sila. =) *abes diet aiiii!


orang yg dirai. my bos kecik. =)
dia akan bertukar ke tempat baru iaitu di kayangan.
sepanjang ai di rumah kira2 dan di kampeni kubah biru, die adalah antara bos kecik yg supporting & caring tntng subordinates nya yang pernah ai temui. boleh dok makan semeja, gosip2 sesama & sekaplo.
time keje, keje, time memain, memain btol2. haha. memain?? =p

to cik shikin, my bos kecik:
all da bez kat tmpt baru,
kekalkan prestasi anda sebegitu ye cik shikin, barulah disenangi oleh orang bawahan dan org bawahan tado ngumpat2 yg bukan2 tentang bosnye. =p
& ingat kami selalu.
semoga cik shikin sentiasa bahagia, diberkati Allah s.w.t sentiasa dan cepat mendirikan mesjid dgn sidia. amin. =p
*xbole da nk bfast & lunch together2 da kat pantri sambil gelak2 besar lepas ni =/


oh, pada yang da lame tak gi piza hutt, dorang da ado button service ye!
hehe.
so, lps ni xpyh la nak tarik2 muka da kalo service lambat ke hape, tekan je button tu byk2 kali ye kokin dan si pelayan akan segera datang! *tetibe kait name kokin lak =p

notalipscumel: ai sgt xsuke berpisah2 ni. tp lumrah alam kan, setiap pertemuan ado perpisahan. walopun ai & bos kecik tu hanyalah rakan sepejabat je, tapi pemergiannya ke kayangan tu amatlah ai rasai. =/

♥,

2 ulasan:

  1. koin...
    mekasih kerana menghapdet ai bout service pizza hut...
    pasni ai xyah tarik2 muka dan bebel2 la eks...tekan button jelah...ahaks

    BalasPadam