24 Februari 2010

Sekelip mata kau berubah


jumaat lepas, kita gelak ketawa, makan2 roti itam legam dan mee udang, minum air coklat dengan fresh oren sambil cerita2 tentang biggie kita.


lihat, kamu senyum kerana dipaksa oleh saya.
kita gembira. kamu ceria.

tapi,
tak diduga, kamu berubah sekelip mata.

hilang senyum kamu,
hilang tawa itu,
lenyap segala gembira.
ceria itu tiba2 tiada.

sekelip mata kamu berubah =,(



awak,
harap sakit kamu tidak sebesar mana.
harap kamu cepat sihat.
harap sakit itu tidak mengganggu ceria kita.
saya tunggu awak sihat,
untuk makan tenghari bersama.
cepat sembuh ye awak.

lagi satu,
cepat sembuh,
sebab saya nak tunjuk ni kat awak.



♥,

12 ulasan:

  1. terlambat tak klu nak cakap congrats for the majlis????

    anyway congrats....

    hope dakpinkL cepat2 sembuh,,amiiinnn

    BalasPadam
  2. uik... sakit pe tuh? smoga cpt sembuh..

    p/s:sekelip mata blogmu berubah..hahha.. weyy tukar la header tu.x lawo da. pakai la blk header lama ko. kalo ko da x simpan, nnt aku emel kat ko smula

    BalasPadam
  3. wida:
    tengs dear. slagi tak abes bulan feb, masih tak terlambat lg tok wish.
    =)

    amin juga tok dakpinkL

    BalasPadam
  4. nami:
    masih tak dapek dikesan lg penyakitnya. tp my instinct says appendix & nak kena operate tu. *firasat dr. ain.

    *haha. yelar2. ai tukar header tu.

    BalasPadam
  5. happy utk akak :).tak lama je lg.oh moga dia cepat sembuh.jgn mkn pedas-pedas dh(pandai je nasihat org) :P

    -kocha

    BalasPadam
  6. kocha:
    tengs sha.
    kamu tu pun. jgn makan pedas gak.
    kang sakit perot sokmo.

    BalasPadam
  7. sedihnya...semoga Azreen Jamian cepat sembuh. Amin.

    Pas tgk pic terakhir, laju-laju booked date ni utk majlis ko.

    pink pon pink lah. jnj leh ikot kehendak ko :P

    Yang Ikhlas memakai pink di majlis mu nanti,

    Cik Beby

    BalasPadam
  8. cikbeb:
    tengs sedih tok aku & AJ.

    ye, ko perlu book date tu.

    tengs too sbb sudi pakai pink. bagos2. tuhan sayang org2 yg eklas ni. =p

    BalasPadam
  9. hoh 24 julai ke. nape tak amik 16 julai je, mlm jumaat tu ;p

    (take care AJ, get well sooooonnnn)

    BalasPadam
  10. piya:
    tanak aku deh, nnt kene igt besday ko jg kalo amek tarikh tu. =p

    (okey puan piya. *jwb b/p AJ)

    BalasPadam
  11. *tumpang sedey jugak*
    harapnyer sumer kan ok2 sajer
    semoga koren cepat sembuh yer dan dpt sama2 plan 4 the biggie day...byk2 doa dan tabah slalu

    BalasPadam
  12. kokin:
    tengs kak.
    suda semakin pulih nmpknya dia.
    =)

    BalasPadam