03 Januari 2010

2010 dan kami.


ekceli smlm weols g dinner.
&
ai telah membeli sumthing tok dakpinkL sempena meraikan 152 hari kami telah berkawan. =)
ai tau die takan hengat pun, tp xpe lar, sekurang-kurangnya ai ingat sorang sudah.
yg xbehnya dia tak makan pun menda tu. cuit2 sket je. =(
reason dia: maness sgt. *hurm, ai rasa msh byk yg ai tak faham tentang u lg.
kecik ati? tatau nk luahkan. sbb ai jenis yg simpan dlm hati je.
positif thinking: die tanak suda, ai makan sume sorang2.




iklan: tgok, kaki ai lg cerah dr kaki dia. =p
niway, de pink crocs tu adalah dari dia. tq awak!

notalipscumel:
1. ibu abah masih di sini lg. =)
2. xsbr nk mulakan class itu. nsb da ada cegunya. yey!
♥,

12 ulasan:

  1. wah! dia macam aku lah x suke manis manis tapi aku manis :D

    lah..awatnya dia bg hang croc yg besaq. belilah olivia ke malindi ka (jelesh).

    I'm happy too!

    Cik Beby :)

    BalasPadam
  2. nape kak?ada org kutuk ke?

    BalasPadam
  3. cikbeb:

    haip, sbok je nk same dgn dia.

    da org bg itu, terima je la. kang byk bunyi tros xdpt pape lak. =p

    *tengs ye tok lagu i c u tu. =)

    BalasPadam
  4. alololo. kalau cenggitu cepat kahwin, buat preps kahwin. pasti rating blog u dapat sambutan ;P

    BalasPadam
  5. piya:
    xdpt smbutan pun xpe. ai nulih juz tok suka2 jers.

    BalasPadam
  6. koin: so sweeeeeeeeeeeeet la ko nie bila in laf kaaaaaaaaan...suker suker...weyyy, len kali kalo dakpinkL takmo...meh bagi kat akak ko nieee *ooops nak diet*

    notajari: weyyy dakpinkL Xder janggot nampak sangat kelakor hoccay...tadi kat assembly ai nak tergelak bila nampak dia...KAHKAHKAH

    BalasPadam
  7. kokin: trying to be suwit tp x menjadi pons. haha. yep, lenkali ain bg akak je senang. akak sume makan, xde yg xsuke. =)

    notalipscumel: yep, sgt pelik tgok dia. muke baekk je. azam tahun baru dia kot. huhu, gonna mis his janggut ciput tu =(

    BalasPadam
  8. suwiiittt! tp selipar style besar itu x cumel utk ko..hihi.. *jgn marah*


    tulis le apa ko nk ain.. tips tu rasanya sesuai utk org yg harapkan sambutan,so temanya "berblogging utk org lain".kalo kita "berblogging utk diri sendiri" blogkan aje la apa kita nak kan.takyah nk pikir org lain suka ke tak.. dah nama pon personal blog. =)

    BalasPadam
  9. nami: ai like de color. suwitpink.

    yep, sbb tu ai tulis je ape ai suke. xkisah pupn kalo org xsuke. =)

    BalasPadam
  10. acececece, pink habes blog u errr?

    i loikeeeee :D

    BalasPadam
  11. piya: hehe. tq. im hepi. sgt suke la sbb somel.

    BalasPadam