31 Januari 2010

Semakin hampir sayang banyak-banyak

motip tajuk: saje je, mau ngade2 + mau hepi2 kan diri sendiri. *ai suda tinggal sorang sekarang ni k. ibu, ai sgt takot! =/

dan,

dlm takot2, ai ada cerita mau dishare bersama.
ehem2, smlm ai & dakpinkL deting tok cari sumthing. =p
& for de 1st time juga, ai akan tunjukkan muka dakpinkL a.k.a teman tapi mesra ai itu.
so, moh kite layan gamba.
jom2!



yg pakai tudung kaler paddlepop itu adalah ai, dan disebelah adalah dakpinkL. =)
comelkan tudung ai? =p


selepas barang yg dicari telah dijumpai, kami mengisi perot di cikenriceshop.


cikenriceshop.


antara menu pilihan

dan,

ada sesusatu dalam kotak itu.

eksklusifli ai publish kat blog ai tok sesuatu itu.
=)
tada!!
sgt hepi oke.
hilang segala kekusutan yg ado dlm kaplo ni sekejap bile melihat sesuatu itu.
senyum lagi sampai nampak gigi.

ai berharap dan berdoa, semoga semuanya kan baik2 saja. amin.


notalipscumels:


oppsss, aritu ai try resipi kokin iaitu tepung tumis.
mcm biase la, kaler mesti akan lari sikit dari resipi asal. ~lalalala
& emi sgt pelik &bertanya, mana datangnye fishball pink??
ai jwb, ai rendam dalam kaler. haha. =p

♥,

18 ulasan:

  1. heheheh..congrats ye cik ping..walaupun kite cam tak jelas sgt ape yg bakal cik ping lalui tapi kite tau itu sesuatu yg membahagiakan...all the best..

    p/s : tepung tumis kaler ping tu sgt comey utk dimakan

    BalasPadam
  2. kak,im happy for you lalalala

    :) kocha

    BalasPadam
  3. akhirnya kak cik memakai tudung yg kalerful. kalo x asek plain pink. plain itam. plain pink. plain itam :D

    BalasPadam
  4. wah bestnye...semoga "sesuatu" itu berjalan lancar n happily ever after...hehe

    BalasPadam
  5. cik linda:
    hehe.
    nnt ai publish la story sesuatu itu ea.


    p/s jg: sodap, tp tepun dia xmasak. =p

    BalasPadam
  6. kak mai:
    tengs kak. amin. semoga sumenye kan baik2 sajo.

    BalasPadam
  7. cikbeb:
    haha. pengaruh rakan sebaya lor. tu yg pakai tudung paddlepop tu. papepun, ai look different kan2?
    =p

    BalasPadam
  8. wahhh...ari bahagia da nk sampai yea..tahniah ain ;)

    BalasPadam
  9. nami:
    tq nami. tu hari kecik je la. bukan hari beso punyeeee. =p

    BalasPadam
  10. maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

    senang2 leh tgok dkt entry nih

    thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

    BalasPadam
  11. hans:
    suda diundi da. =)

    p/s: kawan2 ai, kalo pree sila undi budak hans ni jg ye. tq.

    BalasPadam
  12. tahniah..tunjuk le yg dlm kotak tu?

    BalasPadam
  13. kakzimah:

    haha. isi kotak tungguuuuuuuuu.
    kang xseprais doh la. =p

    BalasPadam
  14. kak,cincin lg satu dh beli ke?tu br satu cincin...kotak 1 lg kosong ciss :P.puas dok survey dh dpt tak?

    -kocha

    BalasPadam
  15. kocha:
    suda dapat =)
    dan kotak itu suda berisi

    BalasPadam
  16. habib hoccay....ahaks...ai likeeeeeeeee

    notajari: skali ping la plak...ai tunjuk ini blog kat my MIL...sengeh je dia tengok tepung tumis kamu kaler ping oleh fisball itu....next time tepung tu kena wat nipis2 jgn tebal2 baru la masak sekata...

    BalasPadam
  17. kokin:
    hehe. da org tu nk beli kat situ. =p ai ikotkan je la. kalo melawan nnt xdpt cincin.

    notalipscumel: ark ark ark. patut la tepung tu mcm xmsk, tebal rupenye.xpe, next time ai cuba lagi. usaha pasti jaya.

    BalasPadam