26 Januari 2010

Suggest any color please

ade sesuatu yg penting untuk ai.
dan,
untuk sesuatu itu ai memerlukan baju. *mama bising bile ai nk pakai baju raya je untuk sesuatu itu.
tapi ai tado idea untuk kaler baju tersebut dan kaler balasan yang ai akan bagi nnt.
sebab,
dalam hati ai, hanya ade pink, manekan bisa ai beralih arah ke warna lain. kan?

any sajesyen tentang kaler?? wat about shocking pink?? aishh, pink jg!

hurm, byk benda yang perlu dilakukan. masa yang ade hanyalah lebih kurang dlm dua menggu lg.
dan minggu ini pula adalah minggu menghantar assignment2 untuk sesi perkuliahan ai.

cukup ke masa untuk ai menyiapkan segalanya??

oops,
fotograper yg ai mau tidak free pada masa tersebut. alternatif lain?? *buntu*


♥,

14 ulasan:

  1. tiffany blue

    p/s : mtk org idea. last2 pink gak nt :P

    BalasPadam
  2. green apple..

    p/s : nak jurugambar ker? kalo berminat bleh bg tau akak..akak ada kawan..

    BalasPadam
  3. cik beb:
    haha. xslh kalo minta pandangan. kan? =p

    BalasPadam
  4. kak zimah:
    hehe. pahang jauh bebeno kak. kang dable charge lak kang.

    BalasPadam
  5. piya:

    haishh. tekojot aku. ingtkan dakpinL yg kume td. (refer syg & name ko 2 --> :)

    skali dak piya. =p

    BalasPadam
  6. ashee:

    oo, nice kaler. to be consider.

    BalasPadam
  7. nina:
    tengs. doakan la muge2 ai suke kaler itu ea. =)

    BalasPadam
  8. ain, aku ada nmber cntct photographer, budak ofis aku nyer bf. dia yg jadi photographer aku masa kawin aritu..kalo minat, gtau la..tapi kene tgk availability dia jgk la...dia from kl...ni blog dia..http://satuwaktuitu.blogspot.com

    BalasPadam
  9. zatul:
    ai nk cari yg biase2 je. bkn yg pro. =p
    niway, tq dear.

    BalasPadam
  10. ping kan manyak tone...pepandai ler ko pilih dan adun...pasti cantik...photographer? xmo try yus ker?

    BalasPadam
  11. kokin:
    yep ai tau. & yg sume org perlu tau, takan ado kaler len da. pink saje k. =p

    notalipsai: ala, yuz tu kang kene bayar mahal. die kan profesional. ai nak yg biase2 je. majlis kecik je pun.

    BalasPadam