22 Januari 2010

Kokin, Koyam & kancil pink



semalam ai & koyam g melawat kokin.
koyam datang amek ai kat rumah kira-kira sebab kereta ai tado. =)
sgt teruja uolss.
maunye tak, kereta comel dia kaler pink.
dan ai terasa seperti hartis sekejap sbb naik kereta yg menjadik perhatian orang.
lalu memane je, mesti org akan kalih dua 3 kali tengok keta pink tu. ark ark ark.

sebelum g rumah kokin, kami nyinggah di kawasan UIA untuk lunch.
erghh, satu benda yg buat ari rasa tak bez+ xselesa, yg ai perasan sendiri la, adelar ustaz2 kat situ jeling2 sinis pandang serong kat ai.
haishh.
yep, ai admit my mistake, baju ijau ai 2 ada kurengnye di mata ostaz tu kot. dan ai siap dengar lagi die sebut2 sesame die tentang pakaian, jarang2 sume tu. =(
mahap la ye kamu2. mana la ai nak tau koyam nk bawa g makan kat situ.

selepas lunch & dapat msg dr kokin die da sampai rumah, terus la kami gerak ke rumah kokin. di rumah kokin, terus ilang ingatan ai tentang peristiwa di UIA tu. ilang terus rasa tak bez itu.
geng koko kalo da jumpe, mcm2 cerita la yg digosipkan. haha. sampai lupa yg kokin tu tengah tak sihat, dan smpai lupa jg yang tengah ada kat rumah org sbb gelak kuat tak hengat. paling kuat gelak adalah koyam.
almaklumlah, da lama tak jumpa PM koyam yg bz tu dan koyam pun byk delay tntg gosip2 yg hebat, so kenalah update info terkini tok koyam smbil gelak kuat2. =p

papepun, semalam adalah sgt hepi dan seronok sbb dapat nek keta pink+dpt gosip2 dgn geng koko.

to kokin: tamo risau2 da. siket je lg tu kak. be hepi + rajin2kan bejalan k.


notalipscumel:

fyi, weols bergosip tentang kami2 je. kisah armjit singh, kisah ai dpt email sentap, dan kisah2 kami la. tade sentoh hal org len pun. kan kokin & koyam kan?
so, dakpinkL, dun wuri, ai xngumpat hal org pun. =p

♥,

2 ulasan:

  1. hehehe..ner ada gosip pasal orang...pasal geng koko jer poooon...kalo geng koko dah jumpa mmg tak hengat donia la jawabnyer esp. PM Koyam ada...lagiklah donia kita yang punyaaaaaaaa...ark ark ark

    notajari: thanx sbb menceriakan ari jemahat ai di umah yer...thanx a million!!! lebbiu...

    BalasPadam
  2. hehe.
    ur welkam kak.
    tolong menceria kan nitime je. tp tlong ngubat xdpt la, hanya mmpu bg moral sapot je.
    papepun, be strong + be hepi always.

    BalasPadam