14 Januari 2010

Kejam tak kejam, kalau sayang sila buat. Haha.

haishh, *mengeluh tiga pat kali
lelaki tidak suka dipaksa2.
betol?
ai tahu tentang itu. tp, walaupun da tau ai masih lakukan juga.
meminta sesuatu secara paksaan. tado kompromi. wajib kene lakukan.
ape nak jadi dengan ai ni?
ai tatau tau mana perginya perikemanusiaan ai waktu ai text him mengenai permintaan ai itu.
tak terfikir kah ai tentang perasaan dia waktu ai ucapkan textkan permintaan itu??
=(
dan kalo dia tunaikan permintaan ai itu, ikhlaskan dia lakukan?
atau dia lakukan dengan terpaksa dan bermuka2 hanya tidak melakukan perkara itu di depan ai je?

im sorry awk.

tapi jujurnya,
ai memang tidak suka awak merokok.
dan kalau permintaan ai itu agak keterlaluan, pilihan di tangan awak. oke?

♥,

10 ulasan:

  1. lahai. igtkan permintaan ape td

    good job!

    Cik Beby

    BalasPadam
  2. kalau dia pilih yang lagi satu, jadi ape?

    *debar2 lak aku.

    BalasPadam
  3. cik beb,

    tq2 4 ur sapot.

    die ai punye, so ai rasa ai ada hak tanak bg die isap rokok?? *konpiden je dia ai punye.

    kan?

    BalasPadam
  4. piya:

    kalo die pilih yg lagi satu, sia2 je la sume usaha kami tu. =(

    BalasPadam
  5. suh dia quit kak.

    -kocha

    BalasPadam
  6. penah dgr kata2 ini dari perokok tegar yg diminta oleh makwenya utk quit smoking..."ai kenal ngan cigarette lebih dulu dari ai kenal ngan u, so how???" very theeeeee kan jawapannya, rasa cam nak lempang lelaju je kaaaaaaaan....hampessss

    BalasPadam
  7. kokin:

    kalo ai, ai akan jwb: kalo camtu u pilih je la rokok tu,kawen dgn rokok tu. mesti bahagia je hidup u nnt.

    *sgt menyampah dgn bau rokok.

    BalasPadam
  8. ingat tak lagi peristiwa yang ak buat kat naz---

    yang ak call dier, cakap jongan tu, tapi nphone dier dengar. Hahahaha

    *takder kaitan... Hahahaha

    BalasPadam