15 Januari 2010

Kemaskini pantas.

1. dak pinkL xcident 2 menggu lepas. part cemas adalah time selepas dia ke hospital+buat report polis, ai try kol, my kol was rejected. smpai pagi keadaan mcm tu. bila kol ai xdijawab, ai da bayangkan yg dakpinkL da kene lokap sbb langgar orang, dan besok ai nk kene lawat die kat lokap. erghh, mungok tau, tanak pikup kol. kan ai da bayangkan yg bukan2. hurm, ai ado buat posting tentang itu tp xpublish2 sebab lately ni ai rasa, byk benda yg nk tulis + cerita, tp bile da taip2, then feeling tok publish ilang. so, simpan je la.
erm, pesan tok dakpinkL: plz, jgn buat ai takot mcm 2 lagi oke?

2. kokin sambung mc. ai sgt risau tentang dia. hurm, siang td g lawat dia *siap bawa kek, tp ai balik yg kene makan kek tu =p
keadaan dia: =,( speechless. papepun, harap akak tabah & kuatkan semangat k. tuhan duga akak sbb die tau akak kuat. ai rindu nk gelak ketawa, gosiping, bace komen2 akak di belog ai (hari2 ai tgok belog dgn harapan ade kumen dr u) & upadate terkini kat ur belog. semoga cepat sembuh ye. amin.

3. sedikit sentap dgn ibu this wik bila ai bicarakan 'hal' itu. ai emo dan teros terhasil posting ini. to cik beb & piya, posting tu adalah tok ibu ai la. bukan tok dak pinkL. sila rujuk pada gambo tersirat ibu & anak serta notalipscumel tu. xseswai k tujukan posting itu tok dakpinkL. *kot iye nak buat posting tok dak pinkL, ai akan tujukan lagu hamaradil aapke paase hai je sbb die suka hindustan =p
4. ai g class mengaji. =) ustazah didatangkan dari arab. mesti korang gelakkan ai kan? xpela, sekurang-kurang nya, alhamdulillah, lidah ai masih lancar lagi membaca ayat suci al-quran itu. hurm, kene rekol semula tentang ikhfaq, izhar, iqlab, idgham dan segala macam tajwid lagi. haishh. caiyok dakpink. *1st class ai nebes k. mahap ye tazah!
5. bsok, ai akan berdebat tok pusingan pertama. tuhan je yg tau ape ade dalam hati ai skrg ni. maunye sakit perot sakit kepala dan mcm2 lagi la penyakit sampingan yang akan datang pada esok hari. haishhh. say no to takot k!! *caiyok dak pink, 5 minit je. ko anggap je mcm ko tengah debat dgn dak pinkL. haha. oppss, abg sham sro ai yg gulung bsok. erkkk.. oke2, i can do it.
6. makpak dak pinkL mau ketemu makpak ai? jeng, jeng, jeng... tbc.
k, selesai kemaskini segera dgn perkara nam yg dgn hanya sebaris ayat.

♥,

6 ulasan:

  1. kaka kikin sakit teruk ke? smoga beliau cpt semboh.. nnt kim slm yea kat beliau..

    BalasPadam
  2. komen ikot turutan :

    1) dia perlukan ko det day tp ko mamai. tulah sape suro mamai :P

    2) slalo bc nama kokin..tp x penah tau dia sape ngn ko. hihi

    3) oooo...icic :)

    4)alhamdullilah..jgn malu2..even ko bc alip ba ta skalipon, x mengapa. belajar agam penting...makngah aku slalo ajak aku g kelas fardu ain..tp...ai nak kena workout lah..hihi...insyaAllah. 1 day aku g folo.

    5). gud lak!

    6) ehem ehem. mak pak dakpinkKL xnak jmp aku skali ke * larikkkkkkkk

    :) :P :D

    BalasPadam
  3. nami,
    semlm ai g, ai da sampaikan salam u. g leave kumen kt fb die. kdg2 die check. =)

    BalasPadam
  4. cik beb:
    1. erghh, tngah malam k. lgpun, ai overdos. haha.

    2. kokin adalah opismate lame ai. skrg pun masih fren2 lg. sgt close. 1 of bezfren kat opis la.

    3. paham pun.

    4. =) ai kan nk jadi isteri solehah. oppssss!

    5. hopefully ado lak.

    6. dorang nk gak jmp ko, tp jauh nau la jb tu. =p

    BalasPadam
  5. koin...huwaaaaaaaaaaaaaaaa T_T

    dugaan demi dugaan mendatang takut diri tak cukup kuat mengharunginya...nasib punya family & kengkawan yg sgt menyokong & membantu....thanx, T_T

    notajari:my MIL kata u ols sgtlah sepadan lagik secocok asik disebut diulang2...dakpinkL parents pon nmpaknyer hepi jer ngan ngko kaaaaan...ai likeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  6. kokin

    walopun xdpt rase ape yg u tanggung, tp i kno ur feeling sis.
    sabar k. jgn mudah menyerah kalah.

    notalipscumel: haha. harap2 sumenya akan baik je kak.amin

    BalasPadam