07 Disember 2009

The pictures: Sofia's wedds


me & de perantin.
*piya tb2 same tggi dgn ai. ehem2, dia pakai heels 4 henci k!


weols: aummmmmmmm!!!
*nape bukan emma yg bdiri sblah radin? motip cik beb?


weols without cik beb.
*sape sro bawa kamera santek, kan da kene amek gambo.


direnjis2 dipilis. haha. amek barokat.
*piya, ko tgok laki ko, kan men lg dia nengok ai. =p


de suwit bofren & gofren (btahun dorang ni kawan) yg da selamat jd somi isteri.


part of hantaran. pink kaler from ajid side, yellow kaler from piya. santek sgt2.

special dedication:

to emma: *senyum smpai tlinge. congrats to u & radin a.k.a akram. ai tggu kad uols k. ai doakan yg baik2 je tok kamu. no more tears & be hepi always.

to radin: jage emma weols baek2 ea.

to cikbeb: tq ingt kak ai. tq spenttime together nyanyi same2. tq sbb bawa kek cekelat hodoh yg sodap hingga menjilat mangkuk plastik tu. & tq for being my fwens.

to anum: be strong & jage ur mum baik2. makan byk sket & u utang tnjuk gambo bofren kat ai ea.

to affa: smoga hepi slalu. slamat pulang ke kg mentua.

to maulud: payung u ado dlm kete ai. thanx blanje weols & welkam to de club ea.

♥,

10 ulasan:

  1. g blog aku pula. saje je aku crop gmbr aku tu nak bagi can kat korang jimba2 tanpa henti guna camera aku. pasni nak bawak dslr plak *sindir korang*

    tengs coz spent together with us. apprecited ko nye tindakan monteng kelas itu..laf yu kak cik..

    BalasPadam
  2. ark ark ark.
    tado aku kesah nye dgn ko nye sindir tu. sindir2 pun cari kami jg nnt. =p

    *bjumpa lg kita di mjlis kawen emma nnt. aku da plan awal ni,so senang aku ponteng lg nnt. =p

    BalasPadam
  3. balasan dari kumen ko kat tmpt aku : oooo..ko g je fesbuk dia. ko g search kat frenlist fesbuk aku. nama dia atas skali. adinang arjuna

    BalasPadam
  4. tanak2. nk request kat blog ko jg. aku kan suke lepak blog ko lelame. mcm2 ado kat situ. resipi kek hodoh sume, gamba aku pun ade. boh la link kat name adinang tu pelisss. nnt ko nak kawen pun senang gak. =p

    BalasPadam
  5. thanks kak demi sy akak berkorban haha.dpt gak komen.maklumla sejak dh tade blog ni :P.btw cantikla kawan akak ni kawen..besntnye.nanti sy kawen akak dh boleh dtg sbb sy dekat sgt kg dgn dia huhu

    -kocha

    BalasPadam
  6. kocha:
    hehe. kan bulan bkorban ni. so, ai tlong la korban mane2 yg patut sha.

    ye, kawen u nnt akak ko ni dtg. jln da tau, so senang. buat mcm kwn akak ni tau. suwet & somel je. kalo sha nnt haruslah cantik plus2 lg.
    =)

    BalasPadam
  7. haha korban jiwa raga.takde maknanya kak.neves plak tgk org kawen :P

    -kocha

    BalasPadam
  8. kakchik, tu lah rajin sgt hapdet. sampai aku tak pasan pon entri nie. sob sob.

    aku baru dapat baca ni. anyway, u and all. thanks for coming.

    laf yu.

    BalasPadam
  9. lagi satu, kau slalu ponteng kan kalau ade wedding? hahah, ops!

    BalasPadam
  10. piya:
    dpt gak ko cari ea. =p

    psst: ai ponteng tok yg inform awal je. yg bg kad last2 minit ni, ai xbole nk ponteng. makluma la,ai kan artiss, bz sokmo. =)

    -dakpink-

    BalasPadam