17 November 2009

Ketika cinta bertasbih.


Bertuturlah cinta mengucap satu nama
Seindah goresan sabda-Mu dalam kitabku
Cinta yang bertasbih mengutus hati ini
Ku sandarkan hidup dan matiku pada-Mu

Bisikkan doaku dalam butiran tasbih
Ku panjatkan pintaku pada Maha Cinta
Sudah diubun-ubun cinta mengusik rasa
Tak bisa ku paksa walau hatiku menjerit
Ketika cinta bertasbih nadiku berdenyut merdu
Kembang kempis dadaku merangkai butir cinta *haha. lirik ni klaka.
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud syukur pada-Mu atas segala cinta
Cinta…
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud syukur pada-Mu atas segala cinta
Ketika cinta bertasbih
♥,

7 ulasan:

  1. to kak cik : aku bab2 masak lauk pauk agak mim alif lam sin..tp satu hari nt aku akan rajin lah..cume aku more too bakery lah :]

    BalasPadam
  2. kopi pes balasan komen ko kat blog aku td..

    wah..jiwangssssseersssss

    BalasPadam
  3. cikbeb: jwp la apepun. ai tetap keries gak dgn statu u yg rajin buat kek tu. =p

    notalipscumel: ai xjiwang la, ai suke lagu tu je. *ade beza ke??

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. keries=curious??? wey eja la bebetul...sgt mengelirukan hoccay

    BalasPadam
  6. kokin: ala, pesalahnye dimelayukan. =p

    BalasPadam