10 September 2009

Cerita dahulu.



igtkan bos ai je yg dpt kad raya.
skali ai pun dpt jg. =)
1 dari dato NC *tanak boh gamba sbb kad dato men print je. =p
& satu lg ni dari..

centa berkurun lama dlu =,)

tb2 touching lak. haishhh.
papepun, makaseh la ye atas ingatan tulus ikhlas di hari lebaran ni.
ai da lame maapkan pun segala dosa & silap kamu tu. 0-0.
semoga kamu bahagia bersama keluarga tercinta.


notajarikakicumels:
______________________________________________

1.toksah la nengade nak boh name ai kalo u dpt anak ppuan.
kang takanang juo lak kang. =p

2. makaseh la doakan ai kawen cepat. amin. 44 org doa camtu tok ai, kawen la ai nnt ok? =p

♥,

5 ulasan:

  1. ala la la...mmg touching tuuu...ihikss

    nota jari: lempang kang...jimas kos hoccay...tu pasal print ajer...ahaks

    BalasPadam
  2. kokin:
    ahhhhhhhhh,sape sro jimat kos. kan da tak tepek kat blog da kad raye dato. =p

    BalasPadam
  3. kak cik, ko g balik kumen kat posting aku yg pesen raya tu, aku ade reply :D

    BalasPadam
  4. ala..i tak dpt pun kad raya dr ex-bf..uhukuhukuhuk

    BalasPadam