15 September 2009

Berbuka puasa ada ada aje



pix: time berbuka kat de mines wit abh sham & shitha.
menu ai & abg sham~ kamben. shitha lak makan cikenchop. *tak amek gambo sbb dia makan tak abes pun.
=p saje je try makan lambchop sbb bila ai bising2 kat abah kate yg ai ni ade darah tggi (prasan je lebey ado drh tggi),
abah suggest: kalo nk tau ade ke tak, g try makan kamben. kalo lps makan tu demam, konpem la ado tu.
haha. so, ai wat la eksperimen kat diri sendiri.
result: ai xdemam pun bsokknye tu. =) so, im free from highblood pressure la.


next:
smlm abalong mau bebuka dgn kami. so, sblom smpai tu dia text ai: nnt cari ayam golek, sate, roti john, blablablabla... xlarat nk taip. list dia panjang berjela.
cez, sgt byk dia pesan hokey. igt ai nk carikan la tu. die tatau yg ai ni amatlah malas nk g bazar ramadhan.
tp, sbb takot die kempunan, yolar, dia adelar rider yg bawa motor besar, kang ado lak yg tergolek time riding kang sbb xdpt makan. so, ai g cari la jg mana yg dapat. =p

hasilnya: roti john+sate. shedapppppp. =)




♥,

3 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. itu kamben sgt sodaaap laaa...SR ker?
    lama giler tak singgah SR...hehehe

    BalasPadam
  3. kocha: sesekali kene tukar gak. haha. sate tu mmg shedap sgt sha. =)

    kokin: bkn sr kat. tp kat SF. san fransisco (men blasah je eja neh) pizza.

    BalasPadam