11 September 2009

Harini ari jemaat ye, lagi 7 hari nak raya =)

1. mama call time subuh. **erggh, kaco org nk tdo la!.
borak2 dari langsir hingga la ke soping raya then meleret2 ke sroh ai tambah lg cuti next wik. tamo!
cukup la ai cuti dua hari tu. da lebey dari cukup da k.

2. to incik itu. sot ba ro. wat program mmg gini. sumtime ok, sumtime x. aishh, bukan senang nk puas kan ati sume org hokey. papepun, igt: news value kene ado. cemane? prektikkan ni. anjing gigit org perkara biasa. org gigit anjing itu luar biasa. so, org geget anjing tu la news valuenya. =p

3. g nilai 3 td dgn kokin. yey! beli selendang 2 lai. then tmbh 1 lg kaler itam. sumnye ado 3. =) tdung raye tok ibu & mak pun ai da beli sorang satu. jd la ai raya tahun ni. haha.

4. hurmm, cikping: sila jg lelebih okey. control urself. =/

5. tok staf rumah kekira, selamat bbuka la ea. sori, ai xdpt nk join. huhu. lg skali, program fakulti ai tado. ade urusan masa depan la. xpe, ai da uruskan sume, uols dtg makan je k. to incik sharen: kalo ai free+rajin+ade masa tok bbuke, nnt ai g la bbuke kat situ ye. *erkk, ade ke masa? pose tggl 7 hari je da. =p

♥,

9 ulasan:

  1. ko yg paling manyaaaaaaaaaak skali sopping...baju raya lagik, tudung raya lagik itu ini haper bagai...ark ark ark

    nota jari: sopping jgn tak sopping...

    BalasPadam
  2. kokin: haip3x. =p ala, lps ni tado masa da.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. sgt ok. ai tawar2, baju yg kat nilai square rege ratus dpt 60 hengget je.

    BalasPadam
  5. hah tu diaaaaa..beli selendang..ape g..gayakan lah dgn pesen yg aku cite tu :D

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. cik beb: erkkk, aku tak suke pesen2 cam ko suke tu. aku neh old pesen,so pesen aku mmg pesen biase2 je la tp somel. hokey??

    kocha: ala, da tak saprais la baju raya akak,kalo boh kat blog. kang akak mms je la kat sha ea. =p

    BalasPadam
  8. cik epal:
    hi. ai pose cukup k. =p

    BalasPadam