10 Ogos 2009

Yes, i follow.

1. Pak Ngah mendapat sorang lg cucu. Tahniah Pak Ngah, dua org cucu dlm setahun. =) Bila ibu bg tau abah berita gembira tu, jwb abah: abg ni je yg tade cucu.
Haishh, stetmen yg amat sinis ditujukan tok ai. Tp, since ai dlm tempoh berpantang dari berkata apa-apa, ai hanya pandang muka abah then tgok tv semula & prentending mcm abah bcakap dgn tv je la.

2. Ibu mengajak ai berjumpa 'kwn' dia mlm td. Ikot ati, ai mmg tamo g. Bygkan, sbtu ai ado class smpai mlm, then ahad, pg2 da kene bangun tok class pg smpai petang. Balik rumah, buat keje rumah & prepare things 4 myself tok keje bsok. Ergghhh. Penat, tp ngenangkan ibu yg beriye, ai ikotkan je la sbb ai tamo jd anak durhaka hokey. 'Rmh' kwn ibu tu amatlah ceruk kan main dan terletak di kawasan bukit tinggi yg sunyi. Terdetik dlm ati ai: agak2 ada tak nek nak & antu dlm keliwon tu kat kawasan tu. Haha.

iklan: kak zeti oi, c, muka ai tado la licin mane. tgok2. ada jerawat tu. =)

During the meeting, 'kwn' ibu asek menjeling2 ai je sbb asek menguap time dia wat sesi penerangan. ai ngantok+letih 'kwn' ibu oii! Papepun, hasilnya amatlah mengejutkan. See ibu, i told u oredy. I'm on the right track. Alhamdulillah & ai bersyukur dgn keputusan tu. Tp dlm masa yg sama, ai rasa mcm g buat keje bodoh je sbb ai xsuka benda2 mcm tu. Abah, u tau ai xsuke semua tu, tp ai tatau nape u xhalang ai pergi. Even ai kecewa dgn abah, tp at last ai gembira dgn keputusan itu.

3. class berjalan seperti biasa this wik selepas unibesiti bercuti smenggu kerana HsatuNsatu. Next wik pulak ai ada 2 test yg nak dihadapkan. huhu. hopefully dlm keadaan yg mengong ni, ai bole la menjawab dgn tenang. =\

4. papepun, dlm keadaan mengong & mungoks ni, ai masih bole senyum. sebabnya: hanya ai & tuhan je yg tau. =p

♥,

4 ulasan:

  1. nami: haip2, g jmp imam ghazali la. xmen la tok moh neh.

    BalasPadam
  2. sabor jelah ngan karenah ibu tu koin oiiii...layaaaan...

    *weyyy ko perli bos akak eks...HsatuNsatu....lempang kang!!!*

    BalasPadam
  3. kokin: mana ade perli. ai pengikot setia latok la. *ketuk2 mic, aloooo! haha.

    BalasPadam