27 Ogos 2009

Sound baekkkk punya!

sahur pg ni amatlah menyeksakan.
terasa mcm baru nak belajar berpuasa lak. haha.
sbbnya tak bole nk buka mata + sgt ngantoook!
time ngangkat pinggan tok ngidang pun, ai angkat pinggan smbil pejam mata. =p
sbb jadi gitu adalah kerana ai tdo pkul 3 pagi then 4.30 da kene bangun tok sahur.

sambil makan abah potpet2.
ai yg tengah amek mood nak makan ni pun layankan je la dgr potpet2 tu.
potpet2 adalah berkisarkan jemaah terawih yg makin berkurang walhal baru mlm ke 6 berpose.
sedang ai baru nak menyuap nasi, telinga ai tetiba rasa paneh semacam.
ayat abah:

"agaknya dorang tu semua da cukup amal agaknya. da bersedia nk pergi bila2 masa. sebab tu la tak g terawih pun xpe. akak, x g terawih mlm td kenapa?"

aduaiii. dlm potpet2 ai skali lak terbabit same. i tot abah xprasan. kantoi la pulak. ai sengih je dan jwb: ai ttdo.

btol. xtipu. mmg ai ttdo lps solat mghrb. *setan tado pun bole malas kan??
kepalo ai sakit yg hamat akibat terkena ujan time amek barang yg ibu pesan kat seremban.
lepas berbuka, cuba gak la telah pil uphamol650 yg besar gedabak tu dgn harapan sakit tu akan kurang.
tp, 2 kali ai telan, 2x la tersekat kat tekak, tros termuntah & apa yang ai makan sume keluar balik. *amat alergik dgn pil tu & tepaksa belah dua tok telan.

kendian, igt nak baring skejap smentara tggu azan isya', skali kooo, smpai pkul 10.30 ai ttdo.
=)
oleh kerana telah mendapat tido yg mencukupi, tros la ai xbole tdo smpai pkul 3 pg lepas tu.

moralofdestory: hentikan lakonan kamu itu cik pink. haha.

♥,

3 ulasan:

  1. aish, ckp benar la tu sha. ttdo. ark ark ark.

    BalasPadam
  2. sebenarnya abah ko tu nak sound ko tu...tapi dengan cara berhemah la...at the end of the story barulah dia bagi setepek kat ko...ark ark ark

    BalasPadam
  3. kokin:
    tawuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

    *psst: jemaat nnt tggu ain lalu taw. haha.

    BalasPadam