05 Ogos 2009

Mari melawat Melaka.


cerita gamba: jalan2 di melaka + g cari info tentang baba & nyonya di melaka.

sblom g: ai smpai lmbt sbb terlajak+slh jalan time amek abg hisham kat rumah dia. then, shitha bising sbb lmbt. mahap la ye. driver kamu ni suka amek jalan ikot suka hati dia je. =p

time interview: interview tu ok +byk dpt info. group ai interview uncle chan yang da berumur lebih kurang 80thn lebih tp masih maintan ensem. tanye rasie die maintain ensem, dia jwb: jgn stress + gf ramai. haha. so, bole la amek tips dia tu wahai sume lakis2 kalo nk maintain ensem.

time balik: sebab sbok dgn bjalannya, makannya, amek gambanya, kami sume lupe parking kreta kat mane. haha. berasap kaki berjalan cari kat mane kereta ai. =) nsb bek jumpa.

nota berkaki:
__________________________________________________________

baru je selesai 1program kat opis ni. huhu.
mcm2 jd. dgn hujannya, bocornya.
& ai dengan cik mc hampir terperangkap dlm lif bila pintu lif tersekat xbole buka. nsb tak troma. haha.
papepun, alhamdulillah, sumenye da selesai. =)

♥,

1 ulasan: