07 Ogos 2009

Hari yang bahagia, saya senyum gembira.

im hepi this morning,

i. sum1 send gud morning msg. *senyum saya smpai ke tlinge*
ii. abah tgor: akak, xminum ke? huhu. im touching. da lama nk dgr suara itu tegor ai.
* huhu. pg jemaat yg mulia ni, ai touching lak. cikping2, sket2 nk sendu. =p

terima kasih tuhan. so, utk meraikan kegembiraan itu, ai makan coklat pink ai. sedappp!


cerita berbuka semalam:

lihat juadah berbuka kami.
ada smbal sutun, ayam masak lemak cilipadi, sayur campur & ikan terubuk masin.
yg pasti kak najwa berjaya memikat selera kami semua & org yg nak merasa air tangan kak najwa tu. tahniah kak, pandai akak masak.
**nsb baik xpenah ada org request sroh ai masak, kalo tak, tatau la jd apa. =p
seronok sgt smlm berbuka puasa sama2. rasa mcm bulan ramadhan lak.
ada org bace doa, ade org imamkan smyg, semua senyum & gembira.
tok semua, mahap, ai datang berlenggang je. next time, bg tau awal plan kamu tu hokey.

♥,

10 ulasan:

  1. tgh semayang xleh senyum2...hehe

    BalasPadam
  2. haha. time smyg tado la senyum abg zam oiiii

    BalasPadam
  3. **nsb baik xpenah ada org request sroh ai masak, kalo tak, tatau la jd apa. =p

    nk request skrg boleh ker...:)

    BalasPadam
  4. asleenda:
    muahaha. sy nk masak utk bf sy je. bole tak jwb camtu??? =p

    BalasPadam
  5. weyyy...lama dah akak request karipap sardin air tangan ko...biler nak bagi akak rasa???

    nota jari: plsssssssss bukan karipap ping yer...plssssssssss

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. kokin: ark ark ark. brani ke nk makan kalo ain buat???
    ermmm, kalo ain sro ibu buat bg akak pun, bukannye akak taw. kan?

    * goreng pisang pun jd pink, nikan pulak keripap. mesti comel kan kalo keripap kaler ping =p

    BalasPadam
  8. kocha: kalo la akak tau cemane nk decorate cupcakes tu sha, da lame akak buat to kocha. nnt la ea, akak g class blaja.

    BalasPadam
  9. len kali masa senyum tuh snap la gambo sebagai bukti..hihi

    BalasPadam
  10. ark ark ark, nnt ai buat ea nami.

    BalasPadam