27 Julai 2009

Sape punya kerja?

pemanggil: boleh bercakap dgn cik ....?
penjawab: ye, saya.
*mls je jwb sbb lately ni si pemanggil mmg byk dpt panggilan, dr tempat kursus kawen la, sedara mara la, erghh, rasa mcm mls nk pakai hp je.

pemanggil: saya SHu.. (hape tah name dia, da xigt da) dari KOSMO ruangan intrend stailo. cik... free this friday @ 11pm?
penjawab: nop. y?

pemanggil: kami nk jemput cik.. ke Pavillion untuk try product clinique & kalo seswai dgn kulit cik.. kita akan sponsor product tu tok cik.... then wat sesi fotografi.
penjawab: erkkkk, saya bz on that time. so sori. *tetiba je mcm tersedar bile dgr part 'fotografi' tu.

pemanggil: datang skejap pun xbole ke?
penjawab: btol, xbole. mlm tu pun saya ada program jg.

pemanggil: xpe la kalo mcm tu. thanx cik ...
penjawab: ok.


♥,

6 ulasan:

  1. lorrr nape x leh gi.. beh tu kena sponsor..hikk

    BalasPadam
  2. waaaah best tu...product clinique tuuuuu....*ker ko alergik ngan itu KOSMO!*

    BalasPadam
  3. nami: kan ai ckp ai bz, so xbley g lor. =p

    kokin: ark ark ark. alergik pun iye, ado raptai pun iye, tatau mane pavilion pun iye. *tanye kak sila pavilion kat mane, dia soh g pavilion pusat sukan tu. haha.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. bz btol ke...igtkan wat2 bz...kikiki

    BalasPadam
  6. kocha: ala, kalo tipu bknnye ai g pun

    nami: bz btol la. xtipu. =p

    BalasPadam