23 Julai 2009

Jom berkeris patih.

dua lagu yg saya tengah layan sekarang dari kerispatih

Demi cinta
Maaf ku telah menyakitimu
Ku telah kecewakanmu
Bahkan ku sia-siakan hidupku
Dan ku bawa kau seperti diriku
Walau hati ini terus menangis
Menahan kesakitan ini
Tapi kulakukan semua demi cinta
Akhirnya juga harus ku relakan
Kehilangan cinta sejatiku
Segalanya tlah kuberikan
Juga semua kekuranganku
Jika memang ini yang terbaik
Untuk diriku dan dirinya
Kan ku terima semua demi cinta
Jujur aku tak kuasa
Saat terakhir ku genggam tanganmu
Namun yang pasti terjadi
Kita mungkin tak bersama lagi
Bila nanti esok hari
Kutemukan dirimu bahagia
Ijinkan aku titipkan kisah cinta kita selamanya
dan lagi satu ini,
Tak lekang oleh waktu
Seputih cinta ini
Ingin kulukiskan di dasar hatiku
Kesetiaan janjiku
Untuk pertahankan kasihku padamu
Bukalah mata hati
Ku masih cumbui bayang dirimu di dalam mimpi
Yang mungkin takkan pernah
Membawamu di genggammu
Dirimu di hatiku
Tak lekang oleh waktu
Meski kau bukan milikku
Intan permata yang tak pudar
Tetap bersinar
Mengusik kesepian jiwaku
Ku coba memahami
Bimbangnya nurani
Tuk pastikan semua
Tak akan kuingkari
Terlalu banyak cinta yang mengisi datang dan pergi
Namun tak pernah bisa
Lenyapkanmu di benakku

(credit to cik beb atas lagu ni, thanx)
dan
*cegu zol mesti akan bahan saya lepas ni.

♥,

7 ulasan:

  1. lagu Demi Cinta tu behhhhh sgt..

    BalasPadam
  2. yeah!!!!!Hugs ko! So skrg aku ema piya n ko dah leh borak sama2 pasal kerispatih! yeyyeyeye ade geng!

    :D

    BalasPadam
  3. hasutan terkuat babe!!!

    ku jua TER-kerispatih

    BalasPadam
  4. haha! love both of you + emma!

    :D

    BalasPadam
  5. nami: a'ah, bez tp tado la dgr smpai nangeh2. haha.

    cik beb: erkkk, cik beb hugs ai. b, anak tudung btol ke tbalik? ark ark ark. lariiiiii

    piya: moh KERispatih weh

    cik beb lg: lebbiu 2, 3 & 4 smpai juta2. haha.

    BalasPadam
  6. hehehe...saya tak gheti nak layan lagu2 baru tapi takper demi koin...ai layankan jer...be hepi!!!

    BalasPadam
  7. alaaa.. xkan nak bahan.. lelaki ini pun minat kerisputeh ini gak.. eh, kerispatih arrr.. huhuhu.. kali ni takde lagu utk disuggest kepada cik pink.. hmmm... should i suggest bencinta? if not suitable, layanlah selepas kau pergi dari la luna.. layannnnn... hihihi

    BalasPadam