29 Julai 2009

Im back on track

im backkkkkkkkkkk..
wah, lame songgoh tak menggunakan kate diri nama 'ai' itu.
=p
ai telah insaf dan sedar diri setelah berehat sekian lama.

lepas ai 'terlihat' 1 drama yg tidak disengajakan smalam (rasanya mata ai tak silap, & ai pasti itu adolar dia), even ati ai pun ado sedikit sentap, plus ai juga cam kene karen je nengokkan drama itu, tp ai pasrah.
wah! tetiba je lak pasrah kan? =p
terima kasih tuhan. at least ai tau jg kebenarannya. so, case closed.
*jgn sape2 cuba buka case ni semula ea!



tgok gamba: babi pun tau berkasih syg kan? =p

& smlm jg ai dapat semes dr ketua darjah.
*class this wik cancel, sbb selesema babi!
ayarkkkk, xbez nye tado class. abes la ai, kene dok rumah je.
di ketika ini, dok rumah adalar satu penyiksaan yg hazab yg amat la buat ai (cepat la tamat, ai da penat diam dlm rumah sendiri).
suasananya skrg ni senyap, & masing2 melayan perasaan sendiri.
harap2 group members ai akan confirm la tok buat research kat mlake ahad ni. so, masa ai kat rumah akan jd sedikit la. *tadah tgn & doa*

hurm, mlm td juga ai telah membuat permintaan pelik. sbbnya, ai takot dgn apa yg ai rasa skrg ni dan untuk itu ai kene jauhkan diri. ayoyo, tamo la rasa itu.
papepun, harap2 semuanya kan baik2 saja. amin.

♥,

1 ulasan:

  1. drama apa la tu yer...kalo drama korea ok ar...ihiks...sian kooo...saborlah eks...gunung berapi mmg lambat nak sejuk...bila dah sejuk nanti ok la tuuu...it will takes time to heal her heart...

    BalasPadam