04 Mei 2009

Si bidan terjun

ptang hari kejadian tu sbenarnye nk g main bola tampar.
tetibe je, time ngikot kaka2 ni, die sro join skali sesi bergambar tu.
so, inilah hasilnya dan ia telah dimuatkan dlm laman web kampeni kubah biru.
hehe.
cube cari yg mane cik ping??
=p

~with ♥,

11 ulasan:

  1. kihkihkih...nanti carik la gambar ai kat web tu eks...kat LAMAN KHAS NC...ahaks

    BalasPadam
  2. haha.
    dari cari da.
    gamba pose menyenget kan??
    ark ark ark

    BalasPadam
  3. yang mesti ada pink2 kaler kan...kekekeke

    BalasPadam
  4. =)
    tp cik isin, ado 2org yg ado pink2 kaler.

    BalasPadam
  5. kakak yg amek sepatutnye amek gambo, takde plak gambonye. Gambo ko plak yg masuk... sian masjoko...:D

    BalasPadam
  6. mane la nk tau kak wa oi..
    g slhkan shah tu.
    =p

    BalasPadam
  7. ;D sempoiii nya buat gambar mcm tu..

    yg bawa beg laptop tu sekali pandang mcm doktor. doktor kah???

    BalasPadam
  8. haha.
    doktor tersebut hanyala lakonan semata2 cik belle.
    =p
    i, tengs nyinggah kat blog ai.

    BalasPadam
  9. kompem la yg ader kaler pink tu kan ain kann... meh aku gitau korang.. ain nomor 5 dr kiri..hikk

    BalasPadam
  10. teeeeeeet..
    slh!
    10markah anda ditolak nami.
    ai yg pegang rakettenis ala2 maria sharapova version pakai tudung tu la.
    =p
    ark ark ark

    BalasPadam
  11. weyyy apa tulak2 markah neh.. aku gurau je wehh.. aku tau la ko yg plg tepi tu *sbb bidan terjun takleh duk tgh* wakaka.. kasi balik 10 markah tuh...

    BalasPadam