10 September 2008

Cicak, de cat.

aku bukanlah peminat koceng.. org2 kat rmh aku je yg tau cemane kuat aku jerit bile tngah2 mkn kat meja koceng ni dok manje2 dkat2 kaki aku di bawah meja.. hehehhe.. & bkn niat aku pun nk menENterprem kan koceng nenek aku yg bname cicak (tatau nape nenek panggey cicak walopun ianya adalah koceng), tp die je yg nyebok dtg kat aku.. xcaye?? tgok la bukti2 kat bawah ni..

time aku sesebok snap pix, menatang ni dtg..
sbok je, igt aku nk amek gambo die hagaknye..


bile aku stop amek gambo, die dengki.. cube rapat2 dgn aku..
bleh lak dok skali atas bangku tu dgn aku..

cicak start rapat2 dgn aku, dgn harapan aku akan jerit la cam yg slalu aku buat tu..
sori la cak.. tade mase aku nk layan ko..


bile aku tak jg layan die, die tolak2 aku soh bangun..
mungoks punye koceng.. suke dengki dgn aku taw..
muahhahahah..


6 ulasan:

  1. cicak nak bermesra gan ain tue.. nak manja2.. muahahaha

    BalasPadam
  2. bestnye le hai kucen tu... nak jadi kucen tu arrr... huahuahua

    BalasPadam
  3. kijam doww ain ni.. dia nk menumpang kasih tu.. cian dia..huhu

    BalasPadam
  4. skali koceng daaaaaaaa....ahaksss

    BalasPadam
  5. ala nami,
    aku xsuke kocen la..
    kocen menatang gatal..
    suke ngesel2..

    BalasPadam
  6. I little bit understand this language but you should do something for English readers because your blog is good and your topics are interesting.

    Online Marketing Solution

    Brian Goethe

    BalasPadam